Ifølge Twitter er det bare en UP-kontroll i Grimstad, som ble meldt inn klokken 22.59, som er den aktiviteten til lovens håndhevere, som har vært gjennom kvelden og natten.

– Har det egentlig skjedd så lite i Grimstad i natt. Bare UPs kontroll, gjennomført uten reaksjoner? Det har vel vært litt andre ting også?

– Når det gjelder UPs kontroll, så var de vel i Gjærbrøndveien i en times tid. Uten at det var noe å sette fingeren på. Dette er jo uvanlig, men veldig bra, svarer operasjonsleder Audun Eide.

Operasjonsleder: Politioverbetjent Audun Eide ved Agder politidistrikts operasjonssentral. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

– Egentlig har det vært en natt på det jevne. I Grimstad har det vært stille. Noe bistand helse har vi hatt. Nå har jeg gått gjennom loggen for natten, og det er ingen andre oppdrag, som kan omtales, legger Eide til.

Oppdrag som operasjonslederen normalt sett ikke kan melde om på Twitter, kan f. eks. være psykiatri, vold i nære relasjoner eller forhold som involverer mindreårige på institusjoner.