Operasjonssentralen melder kl.03.25 natt til tirsdag følgende: Politiet har vært i kontakt med to personer som er frastjålet drikkevarer, politiet oppretter sak.

– Politiet ble kontaktet og tok imot forklaring. Det skal være øl og en kartong vin som ble stjålet, sier Tom Einar Gausdal ved politiets operasjonssentral.

Voldshendelse

Gausdal beskriver ellers natten i Grimstad.

– Politiet kom over en person i sentrum som har fått en flenge på kinnet, som han hevder kom fra en voldshendelse. Politiet tok i mot en forklaring. Han tok selv kontakt med legevakten. Det fremstår ikke som en alvorlig voldssak, sier Gausdal.

Operasjonsleder: Tom Einar Gausdal sier det har vært et tyveri, en voldshendelse og noe bråk i sentrum natt til tirsdag. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

Bråk på utested

– Det ble meldt om bråk på et utested, men det roet seg ned før politiet kom til stedet. Utestedet håndterte selv situasjonen. Rundt midnatt ble en overstadig beruset person tatt hånd om, sier Gausdal.

Trafikalt

– Det er ingen trafikale hendelser å melde om i Grimstad, men det er fremdeles glatt på veiene derfor ber vi folk om å beregne god tid, avpasse farten etter forholdene og sørge for at bilen er riktig skodd. I jula skal vi roe ned, og vi oppfordrer folk om å ta det enda mer med ro i trafikken, sier Gausdal.

Ellers melder operasjonssentralen om følgende trafikale hendelser natt til tirsdag:

Kristiansand kl. 0443: Melding om mann i Vågsbygdtunnelen, politiet har kontroll på vedkommende.

Kristiansand kl. 0255: Melding om person i Vågsbygdtunnelen vestgående retning. Politiet har kjørt aktuell strekning, ingen personer sett.

Tvedestrand kl. 0150: Politiet har hatt en kort forfølgelse på en stjålet bil som nektet å stoppe. Politiet gikk over i etterfølgelse, den stjålne bilen kjørt av veien på FV410 i nærheten av Amtmannssvingen retning mot Fiane. 2 personer i bilen, undersøkes av helse. De involverte blir kjørt til legevakten for sjekk.

Mange ordensforstyrrelser i distriktet

Flere steder i fylket har det vært flere tilfeller med ordensforstyrrelser, deriblant i Arendal, Kristiansand, Mandal, Evje og Tvedestrand.

Kristiansand kl. 0341: Politiet har avsluttet en fest i Kongens gate etter klage på høy musikk.

Kristiansand kl. 0230: Politiet innbringer en mann som ikke har etterkommet pålegg gitt av politiet. Mandal kl. 0230: Melding om tilløp til slagsmål ved utested i sentrum, partene hadde forlatt stedet ved politiets ankomst. Uvisst om det kommer anmeldelse. Tvedestrand kl. 0216: Politiet har bortvist en person som har vært kranglete og oppført seg dårlig utenfor utested i sentrum. Politiet i Agder Kristiansand kl. 0117: Politiet innbringer en person til arrest, anmeldes for ordensforstyrrelse. Han har vært i klammeri med vektere på utested. Kristiansand kl. 0130: Mann bortvist fra sentrum pga bråkete og ufin oppførsel på utested. Kristiansand kl. 0037: Melder er blitt ranet i sentrum, gjerningspersonen har tatt med seg fornærmedes jakke. Saken vil bli etterforsket videre. Evje kl. 0000: En person kjøres til arrest og anmeldes for ordensforstyrrelser. Vedkommende anmeldes også for forulemping av offentlig tjenestemann, samt trusler. Tvedestrand kl. 0016: Politiet er på vei til utested i sentrum pga kranglete og vanskelig gjest. Gjesten hadde forlatt stedet når politiet ankom.

Kristiansand - Sentrum. En beruset person har stjålet en veske fra annen gjest på utested. Fått tilbake gjenstandene men vesken er ødelagt. Innbringes til politistasjonen. Oppretter sak.

Kristiansand kl. 0037: Melder er blitt ranet i sentrum, gjerningspersonen har tatt med seg fornærmedes jakke. Saken vil bli etterforsket videre.