På Twitter-kontoen, som politiet fikk tilgang på igjen torsdag morgen, har det ikke kommet mange oppdrag siden fredag ettermiddag. Faktisk er det bare meldt ut to oppdrag gjennom natten.

– Det har vært en stille og rolig natt i Agder. Egentlig ikke så mye å melde om. I Grimstad har det ikke vært noe. Så vi får håpe at det blir like rolig resten av julen, sier Kleivane til Adressa.

Operasjonsleder: Ole Bjørn Kleivane. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

Første oppdraget operasjonslederen meldte om i løpet av natt til julaften, var i Arendal. Her sørget en mann for å gjøre julebudsjettet sitt kraftig redusert. For vedkommende måtte innbringes til arresten etter å ha vært involvert i ordensforstyrrelse ved utested. Forholdet, som ble meldt om klokken 2.31, blir anmeldt.

To minutter over klokken 5, kom det melding fra Kristiansand om bil som hadde fått motorstans i vestgående løp i Oddernestunnelen på E18. En politipatrulje ble dirigert til stedet, og sju minutter senere kunne patruljen fortelle at bilen var flyttet ut av veibanen.

Lørdag morgen sier operasjonsleder Eyvind Formo, som overtok stafettpinnen etter Kleivane, at politiet håper på en rolig høytid.

– Men det er vel meldt dårlig vær fra natt til 1. juledag, med snø som går over til regn. Vi får håpe at det går rolig for seg i trafikken. Det blir spennende å se hvordan det går, oppsummerer Formo.