Det har vært en natt uten de store oppdragene for politiet i Agder, men noe har de måttet ta seg av. Også i Grimstad.

Trafikkuhell

Ifølge operasjonsleder Audun Eide kom UP over et trafikkuhell på Vesterled klokka 23.19 onsdag kveld. Det var to biler som da hadde vært involvert i et lite trafikkuhell der den ene bilen hadde kjørt inn i den andre bakfra.

– Det viste seg at dette ikke var noen alvorlig sak og ikke noe som politiet gjorde noe mer med, men vi reiste ut og veiledet partene til å fylle ut skademeldingen. Det ble bare bare mindre materielle skader av uhellet, sier han til Adressa.

Fjære skole

Klokka 01.39 fikk politiet også melding om skadeverk på Fjære barneskole.

– Det ble meldt om at det var noen ruter som ble knust, men da vi kom fram til stedet, så vi ingen ting. Vi så verken noen ruter som var knust eller noen som skal ha vært der. Det er derfor stor sannsynlighet for at det ikke var noe av det som det ble meldt inn om, sier Eide.

Lusking

Politiet måtte også reise ut til Svennevig bro på grensa mellom Grimstad og Lillesand etter melding om at en person skal ha gått rundt og lusket i noen kasser.

– Meldinga kom inn til oss klokka 04.58, og den gikk ut på at det var en mann som gikk rundt og lusket i noen kasser eller søppelkasser. Det var en person som hadde snakket med vedkommende, og han skal da ha sagt at han lette etter noe. Vi reiste derfor ut til stedet, men så ikke noe som helst, sier Audun Eide.

På E18 ved Hånes i Kristiansand ble en bilfører onsdag kveld målt til å ha kjørt i 126 km/t. Dette på en strekning hvor det er 80-sone.

– Det ble beslag av førerkort, skriver politiet på X/ tidligere Twitter.

Trafikkontroll

UP var også på farten natt til torsdag, og hadde trafikkontroll på Gaupemyr ved Lillesand. Resultatet ble at tre bilførere fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 137 km/t.

Klokka 03.51 fikk politiet melding om en innbruddsalarm fra et næringsområde i Voiebyen i Kristiansand. Politipatruljen søkte i området uten å finne noe.

– En rute er knust på en lastebil. Ukjent om noe er stjålet fra området, skriver politiet på X.

Torsdag morgen fikk en buss motorstans på riksvei 9 ved Dalane næringsområde.

– Patruljen er på vei til stedet for å bistå med varsling. Bilberger er bestilt, skriver politiet på X.