– Det har vært stille i Grimstad natt til lørdag. Politiet var i kontakt med en full person som ble hentet av en kamerat, ellers er det lite å melde fra den kanten, forteller operasjonsleder Tom Einar Gausdal lørdag morgen.

– I resten av distriktet har det vært noen mindre ordensforstyrrelser samt en hendelse med vold mot tjenesteperson i Arendal, opplyser Gausdal.

Nattens hendelser

Kristiansand, klokken 00.40: Mann bortvist fra Sentrum av Kristiansand fram til søndag kl. 08.00 grunnet ordensforstyrrelse.

Kristiansand, Lagmannsholmen, klokken 01.33: Politiet har vært på stedet etter melding om høy musikk fra parkerte biler. Gitt pålegg til en fører om å holde musikken dempet fram til 08.00.

Arendal, klokken 01.39: Sammen med AMB er politiet på privat adresse etter melding om røykutvikling i en leilighet. En person i leiligheten, våken og bevisst. Muligens pustet inn noe røyk. Beboer tatt med til legevakt for sjekk, trolig snakk om tørrkokt kjele. Politiet oppretter sak.

Arendal, klokken 02.04: Patrulje tar kontroll på person som har vært involvert i mindre slagsmål. Blir bortvist, nekter å etterkomme. Blir innbrakt, men i arresten setter han seg opp og forsøker å skalle til tjenesteperson. Blir pågrepet og innsatt i arrest, anmeldes.

Kristiansand, klokken 02.15: Politiet innbringer en person til arresten fra utested. Kranglet med andre gjester og spyttet etter vektere på stedet. Sak opprettes.