Dette melder operasjonsleder ved Agder politidistrikts operasjonssentral, politioverbetjent John Repstad, klokken 3.52 natt til søndag.

– #Grimstad #Sentrum Flere personer har vært i klammeri med hverandre. Politiet har vært i kontakt med partene. Ingen er skadet og de er lite meddelsomme med politiet. Partene gått hver til sitt og det opprettes ikke sak, står det i en melding fra operasjonslederen.

Stille: Operasjonsleder ved Agder politidistrikts operasjonssentral, politioverbetjent John Repstad, melder om en rolig natt. Foto: Arkiv/Frank Johannessen (Agderposten)

– Meldingen gikk på at sju stykker var i klammeri med hverandre i Storgaten, og at det brygget opp til bråk. Men det var ikke snakk om slåssing. Patruljen kom fram, men ingen personer ville prate med politiet, forteller Repstad til Adressa søndag morgen.

– Tre personer er på stedet da politiet kommer, og en person lå på bakken. Men han var ikke skadet. De involverte kjente nok til hverandre fra før av, for ingen ville anmelde noe. Så det ble til at patruljen dimitterte de involverte, legger overbetjenten til.

– Dette er egentlig alt som var i Grimstad i natt, selv om det var mye folk ute på byen. Nok en stille natt. Heldigvis, lyder nattens rapport fra operasjonsleder John Repstad ved Agder politidistrikts operasjonssentral.