Dette er i hvert fall fasiten for Agder politidistrikt i det natt blir til dag torsdag morgen. Politiet har ikke noe å melde om på Twitter fra Grimstad, men det har vært flere hendelser i Kristiansand i løpet av natta.

Det startet like over midnatt. En politipatrulje stanset en bil i Vågsbygd der det viste seg at bilfører ikke hadde gyldig førerkort. Fører fremsto i tillegg som ruset, og ble fremstilt for utvidet prøve. Det ble også opprettet sak, ifølge politiet.

Mulig slagsmål

Klokka 00.40 kom det en ny melding fra Kvadraturen i Kristiansand. Da var det en melding om en ordensforstyrrelse eller et mulig slagsmål. Patruljer ble sendt til stedet og traff på flere personer.

– Hevder å ha blitt truet av noen ukjente som er dratt fra stedet. Ingen er skadd, og ingen ønsker å anmelde noe, skriver politiet på Twitter.

I Lyngdal kom det klokka 01.10 melding om høy musikk fra en privat adresse i sentrum. Der ble beboeren kontaktet av politiets operasjonssentral og pålagt å skru ned musikken og respektere natteroen. Dette ville vedkommende etterkomme ifølge politiet.

Ba om bistand

Klokka 01.35 ble politiet kontaktet av et utested i Kvadraturen i Kristiansand. Der ba dørverter om bistand med en kranglete gjest.

– Vedkommende ble bortvist fra sentrum fram til klokka 08.00 torsdag morgen. Ingen hadde kommet til skade, og det ble ingen anmeldelse, skriver politiet.

Båt stjålet

Og på morgenkvisten torsdag morgen gikk politiet ut med at det var stjålet en båt fra Christiansholm båthavn i Kristiansand. Det var en Princess på 42 fot, og båten var blitt stjålet i løpet av natta.

– Opplysninger om båten kan meldes på telefon 02800. Vi har opprettet sak, skriver politiet.