– I Grimstad og omegn har det vært veldig stille, sier oppdragsleder Kjell Upsahl ved Agder politidistrikts operasjonssentral, til Adressa klokka 6.59 onsdag morgen.

Operasjonsleder Linn Andresen er opptatt, så derfor tar Andersens høyre hånd seg av telefonen.

– Det er han kjenningen som var og kikket i Sørlandsparken, og han som kjørte i påvirket tilstand i tunnelen i natt, som er det vi kan melde om, legger Upsahl til.

Den første meldingen fra operasjonssentralen i natt, var denne:

# Kristiansand kl. 23.20: Melding om trafikkuhell i Flekkerøytunellen i forbindelse med kolonnekjøring. En bilfører skal ha kjørt i en annen bil og forsøkte å kjøre fra stedet. Politiet er i kontakt med bilfører som mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Bilfører blir fremstilt for legeundersøkelse og patruljen oppretter sak på forholdet.

Ettersom bilfører ble avkrevd blodprøve, får han automatisk status som siktet for kjøring i påvirket tilstand. Klokken 1 natt til onsdag, sendte for øvrig Andresen ut følgende Tweet:

#Kristiansand: Melding om mannsperson som snoket rundt flere bedrifter i Skibåsen. Politiet påtraff mannen. Han var ikke i besittelse av tyvegods og det ble heller ikke funnet tegn til brudd på nærliggende bygg. Mannen ble bortvist fra området.