Det har ikke vært noen hendelser å skrive om fra Grimstad i løpet av natt til torsdag eller onsdag kveld. Men det betyr ikke at politiet i Agder ikke har vært på farten likevel. I Arendal ble en bil stoppet på Nedenes klokka 21.40 onsdag kveld. Det viste seg at fører ikke hadde gyldig førerkort. I tillegg ble føreren mistenkt for å kjøre bil i ruset tilstand samt å bære kniv på offentlig sted. Vedkommende ble anmeldt for dette, i tillegg til at vedkommende ble sendt til legevakta for en blodprøve, skriver Agder politidistrikt på Twitter.

Trafikkulykke

Klokka 23.20 fikk politiet så melding om en trafikkulykke på Vigeland i Lindesnes. Der gikk meldingen ut på at det var en bil som hadde kjørt ut av veien.

Nødetatene rykket ut, og men da de ankom stedet måtte politiet og ambulansen først lete etter en kvinne som var sett gående fra ulykkesstedet.

Etter en stund fant ambulansepersonellet kvinnen. Hun var da bevisst og oppegående, men ble kjørt til sykehuset i Kristiansand for kontroll og oppfølging.

I Kristiansand sentrum måtte politiet reise ut og avslutte en fest etter at de hadde fått klage på høy musikk fra en leilighet i en bygård. Festdeltakerne fikk pålegg om å dempe musikken og å ikke forstyrre natteroen videre.

Kjørte uten gyldig førerkort

I Lyngdal ble en bilfører stoppet klokka 22.40 hvor vedkommende kjørte uten gyldig førerkort. Fører ble også mistenkt for å kjøre i ruset tilstand. Vedkommende ble deretter sendt til legevakta for en blodprøve, og det ble opprettet sak på forholdet, skriver politiet på Twitter.

I Mandal ble en bil stoppet for å ha kjørt for fort. Føreren hadde blitt målt til å kjøre 86 km/t i 60-sonen. Vedkommende hadde heller ikke gyldig førerkort og fremsto som ruset. Vedkommende ble deretter sendt til legevakta for en blodprøve, samtidig med at politiet opprettet sak på forholdet.

Ble tatt på fersken

Og i det natt gikk til dag så en person torsdag morgen et innbrudd som utspant seg på direkten i en butikk i Kristiansand. Det var blitt knust glass i en port og tyven hadde deretter tatt seg inn i bygget.

Uheldig nok for tyven ble vedkommende pågrepet i det vedkommende løp ut fra lokalet. Vedkommende var da i besittelse av blant annet en sykkel og tøy fra stedet.

Personen ble deretter besluttet pågrepet og måtte tilbringe morgenen i arresten, skriver politiet på Twitter.