Det er Ager politidistrikt som selv melder om dette på Twitter søndag morgen.

– Flere hendelser knyttet til uteliv og beruselse i Agder. Flere personer bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse. Politiet mottar også mange henvendelser knyttet til støy og høy musikk, skriver de.

Ingen av hendelsene i selve loggen er imidlertid fra Grimstad lørdag kveld eller natt til søndag. Operasjonssentralen svarte heller ikke da Adressa ringte for å sjekke forholdene i Grimstad i det samme tidsrommet.

Truet naboer med stokk og hammer

Men dette er loggen for resten av natta i fylket.

Det startet i Lillesand lørdag kveld. Da ble en person på Engekjerr pågrepet etter å ha truet flere naboer med stokk og hammer. Ingen personer ble fysisk skadet etter dette, men flere hadde følt stor frykt ved hendelsene. Vedkommende ble kjørt i arrest og innsatt i varetekt.

På Hisøya i Arendal måtte politiet også avslutte en fest som hadde kommet ut av kontroll på Sandviga. En del mindreårige ungdommer forlot stedet i det politiet ankom.

– Ungdommene er i området og foreldre oppfordres til å hente hjem sine, skrev politiet på Twitter.

Slagsmål mellom flere

I Kvinesdal var det også et par episoder politiet måtte ta seg av denne natta. Først fikk de inn melding om et slagsmål mellom flere personer ved Liknes.

– Politiet er på stedet og i kontakt med en av partene. Vedkommende blir sjekket av ambulansen. Øvrige involverte har reist fra stedet, skrev politiet først.

I en ny oppdatering skrev de at en person ble kjørt til legevakta for videre undersøkelse.

– Politiet avhører vitner på stedet, skrev de også.

Deretter opprettet patruljen en sak på forholdet.

I den andre saken fra Kvinesdal denne natta fikk politiet melding om en uønsket person på en privat adresse ved Sandvatn.

– Politiet er i kontakt med aktuell person. Han mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Patruljen oppretter sak på forholdet og førerkortet beslaglegges, skrev politiet.

Voldshendelser

I Lillesand kom politiet så politiet over en person i sentrum i løpet av natta som hadde vært utsatt for vold. Han var ved bevissthet og ble sjekket av ambulanse.

– Politiet gjør undersøkelser på stedet og avhører vitner, skriver politiet på Twitter.

I Kristiansand fikk politiet også inn en melding om en voldshendelse. Denne var i Vestre Strandgate.

– Politiet er i kontakt med involverte parter. En person skal ha fått skade på to tenner, skriver politiet på Twitter.

Deretter oppdaterte de denne hendelsen med at en person var besluttet pågrepet og ble kjørt til arresten. Deretter opprettet patruljen en sak på forholdet.