Det var retty før klokken seks mandag morgen, at operasjonsleder Eyvind Formo ved Agder politidistrikts operasjonssentral, melde fra om voldsepisoden på Twitter.

– Klokken 01.14 fikk politiet en melding om at en gutt i tenårene er funnet skadet i nærheten av Åpta i Farsund. Gutten er tatt hånd om av helse og flydd med luftambulanse til Stavanger universitetssykehus. Politiet har vært på stedet, opplyser Formo i en Tweet.

Operasjonslederen legger til at det er ukjent skadeomfang på fornærmede. På bakgrunn av undersøkelser politiet har gjort tyder det på at fornærmede er utsatt for en voldsepisode.

– Politiet har jobbet med saken i natt og en gutt er pågrepet i saken. Tre andre innbragt til politiet. Saken etterforskes videre, og foresatte er varslet, oppsummerer Formo med klokken seks.

Også søndag var det en voldsepisode i gamle Vest-Agder fylke. En mann i 30-årene er pågrepet, siktet for siktet for grov kroppsskade med døden, etter at en annen mann ble funnet død i en leilighet utenfor Søgne.

Det oppdraget som politiet har hatt i natt, som har vært nærmest, er fra Arendal. En drøy halvtime over midnatt meldte Formo på Twitter om at det var påkjørt vilt på E18 ved Stoa. Rådyret døde, og det var materielle skader på bil som måtte hentes av bilberger. Vegtrafikksentralen ble også varslet.