Foruten en rekke kontroller av UP gjennom tirsdag ettermiddag og kveld, har det ikke vært mye å melde om hendelser fra Grimstad av, det siste døgnet.

– En stille natt i Grimstad. Ja, egentlig i hele Agder. Det nærmeste oppdraget som har vært, var i nærheten av Kittelsbukt i Arendal, oppsummerer politioverbetjent og operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Linn Andresen.

Operasjonsleder: Politioverbetjent Linn Andresen. Foto: Arkiv

– Fortell!

– Rett over klokka fem fikk politiet melding om innbrudd i en bolig ved Kittelsbukt. I et bygg med flere boenheter. En beboer våknet av at det var en ukjent person i huset, svarer Andresen

– Vi sendte flere enheter til stedet, da det først var noe uklart hva som hadde skjedd. Her var litt språkproblemer, men melder hadde tatt kontroll på mannen, legger overbetjenten til. Mannen skal ha vært i 30-årene.

– Inntrengeren ble holdt på til politiet kom til stedet. Han ble besluttet pågrepet av jurist, og kjørt i arrest. Om noe var åpent i bygget, eller hvordan mannen kom seg inn, vet jeg ikke. Ingenting skal være stjålet, tilføyer operasjonslederen.

Ut over dette oppdraget, har det vært et par mindre hendelser i Kristiansand gjennom natten. Det ene var ordensforstyrrelse/krangel, og den andre et trafikkstopp der narkotika og bilskilt ble funnet.