Dette går i hvert fall fram av loggen til Agder politidistrikt på Twitter. Operasjonsleder kunne også fortelle at alt hadde vært stille i Grimstad i løpet av fredagskvelden og natten, og at de ikke hadde noen oppdrag de hadde måttet håndtere her i løpet av denne tiden.

Det startet i Kristiansand fredag kveld. Da ble en dame i sentrum innbrakt til arresten og anmeldt for ordensforstyrrelser.

Bortvist

Litt senere på natten ble to personer bortvist fra sentrum av Kristiansand for resten av natten etter å ha vært involvert i ordensforstyrrelser. En av disse etterkom ikke pålegget fra politiet, og ble innbrakt til arresten. Deretter vil det bli opprettet sak, skriver politiet.

I Arendal måtte politiet reise ut til en privat adresse i løpet av natten for å få dempet høy musikk.

Flere patruljer til slagsmål

Politiet måtte også rykke ut til sentrum av Kristiansand igjen med flere patruljer i forbindelse med et slagsmål i nærheten av Domirken. Politiet fikk etter hvert kontroll på stedet, og en person måtte bli undersøkt av lege.

– Fremstår ikke som alvorlig skadet, skriver politiet på Twitter.

Etter hvert ble en person innbrakt til arresten i forbindelse med denne hendelsen. Den fornærmede parten ble kjørt til legevakt for videre behandling. Politiet opprettet deretter sak på forholdet.

Brant i søppeldunker

Men det var ikke over i Kristiansand med dette. Litt senere på natten måtte politiet, sammen med brannvesenet, også rykke ut til Oddernes der det var noen brennende søppeldunker ved et busstopp. Etter å ha undersøkt stedet kunne politiet slå fast at det hadde brent i to søppeldunker på hver sin side av veien. Ingen personer ble sett i nærheten av stedet, men politiet opprettet likevel en sak på forholdet.

På morgenkvisten måtte en politipatrulje foreta en åstedsundersøkelse i Kvinesdal etter melding om innbrudd og tyveri fra en privat bolig.