Det skriver Agder politidistrikt på Twitter. Det var ved 3-tiden natt til torsdag at politiet stoppet en bil på fylkesvei 420 ved Vik. Inni satt det en kvinne i trettiårene som politiet mistenkte for kjøring i påvirket tilstand. Deretter ble førerkortet beslaglagt.

Trafikkuhell

Ellers måtte politiet rykke ut til Lumber i Vågsbygd i Kristiansand onsdag kveld. Grunnen var at de fikk melding om et trafikkuhell mellom to biler. Det skulle være dårlig stemning mellom de som satt i de to bilene etter uhellet, og det ble meldt om slåssing på stedet. Politiet måtte derfor rykke til stedet, men politiet har ikke skrevet hvordan det gikk med saken.

Politiet måtte også rykke ut til et apotek på Rona i Kristiansand onsdag kveld etter melding om et innbrudd der. Da de kom fram fikk de se at det var gjort skadeverk eller forsøk på innbrudd der, og en mann i 20-årene ble pågrepet.

Trafikkulykke

Torsdag morgen fikk politiet melding om en trafikkulykke ved Torridalsveien i Kristiansand. Det skal ha vært en enslig bil. som var involvert i ulykken, men tre personer satt inni.

– Alle ute av bil. Politiet og ambulanse på vei, skriver de.