Ifølge meteorologene blir det en fredag med mye vær og regn langs kysten i Grimstad. Det er både is og sørpe på veier og i gater, som gjør føret uoversiktlig.

Yr melder om nedbør i form av regn opp mot 12 mm fra morgenen av. Nedbøren vil avta noe utover formiddagen med et opphold mellom kl. 13 og 15. Temperaturen vil i følge værvarselet ligge på mellom tre og fem grader.

På Igland: Det falt rundt 15 centimeter snø i løpet av natten hjemme hos Gerd Jorun Igland. Det er null grader fredag formiddag. Foto: Gerd Jorun Igland

Mye vind

Fredag formiddag er det meldt om både frisk bris og liten kuling. Vinden vil minke utover ettermiddagen og kvelden.

Grått og hvitt på Beisland: Det ligger mye snø på gården hos Odd Arild Svaland. Foto: Odd Arild Svaland

Sludd og snø

Hos Odd Arild på Beisland har det falt fem til ti cm våt snø i løpet av natten.

– Det er halvannen plussgrader her med en god porsjon vind. Det sludder og er veldig blaut her, sier han.

Utover ettermiddagen er det meldt at temperaturen vil synke, og det er fare for sludd og snø utover ettermiddagen. Fredag kveld er det meldt om en minusgrad. Først kl. 21 blir det et opphold i nedbøren som er meldt å vare frem til lørdag morgen før det igjen blir regn store deler av dagen frem til lørdag kveld.

Nedbør: Dette er hva som møter Odd Arild Svaland på Beisland når han ser ut vinduet fredag formiddag. – Det har falt fem til ti cm våt snø i løpet av natten, sier han. Foto: Odd Arild Svaland

Vær og trafikk

Politiet melder tidlig fredag morgen om en rolig natt og ingen henvendelser om verken vær eller trafikk.

– Det har vært en rolig natt for politiet i Agder. Vi har heller ikke mottatt noen telefoner knyttet til været eller trafikken frem til nå.