Dette går fram av politiloggen på X, tidligere Twitter, og av oppdragsleder Erik Andersen ved Agder politidistrikt.

Den første meldingen fra Grimstad kom klokka 21.40 onsdag kveld. Da fikk politiet en melding om rådyr som var påkjørt i Reddalsveien. Kommunens fallviltgruppe ble deretter kontaktet for å ta seg av dyret.

Avskiltet bil

Og klokka 03.18 avskiltet politiet en bil i Sømsveien på Fevik. Ifølge oppdragslederen kom politiet tilfeldig over en bil som sto parkert på stedet, og denne ble så avskiltet da den ikke var i forskriftsmessig stand.

– Hadde de som eide bilen gjort noe ulovlig forut for dette?

– Nei, det hadde de ikke. Dette gikk bare på bilens tilstand og at de som eide den ikke hadde l.ov til å kjøre den, forteller Andersen til Adressa.

Ran i Arendal

Ellers måtte politiet klokka 22.35 rykke ut til en dagligvarebutikk på Myrene i Arendal etter det som på dette tidspunktet fremsto som et ran eller som et forsøk på ran.

– Ingen personer er skadet, men en person har løpt fra stedet, skrev politiet på X etter ranet/ ransforsøket, og ba publikum om tips.

I en ny oppdatering skrev politiet at de gjennomfører avhører av vitner på stedet og undersøker åstedet.

Rett over midnatt, klokka 00.10, skriver så politiet at de har kontroll på en mindreårig institusjonsgutt som mistenkes for ranet.

– Det ble truet med en gjenstand og det er stjålet et mindre pengebeløp. Mistenkte er besluttet pågrepet og kjøres til arresten, skriver politiet på X.