Det er Agder politidistrikt som melder om dette i loggen sin på Twitter. Trafikkulykken skjedde på E18 ved Bjorbekk i Arendal ved halv sju tiden torsdag morgen. Ulykken skjedde i den østgående retningen, og politiet skrev først at flere kjøretøyer var involvert i ulykken. De skrev også at det var svært glatt på stedet.

Etter hvert kom politi og ambulanse til stedet, og det viste seg da at det var en personbil og storbil som var involvert i ulykken. Agderposten skriver at det var en personbil og en lastebil som var involvert i ulykken. De skriver også at det var lastebilen som først kjørte ut av veien, og at personbilen så traff denne etterpå.

Svært glatt på stedet

Avisen skriver også at det var svært glatt på stedet før ulykken skjedde.

– Det er ekstremt glatt på stedet sier de som er der. Klink is, forteller operasjonsleder Vang til avisen om forholdene på E18 i Arendal torsdag morgen. Han advarte derfor også om at det fort kunne bli flere ulykker på veiene denne morgenen. Også i Grimstad var det glatt på veiene torsdag morgen, blant annet ved avkjøringen til Frivold fra E18.

Politiet kunne etter en stund også informere om at de involverte etter ulykken på Bjorbekk fremstod som uskadde.

Røykutvikling

Men det var mer som skjedde i løpet av morgentimene torsdag morgen. På Lumber i Kristiansand kom det nemlig melding om røykutvikling fra en bolig på Lumbertoppen/ Lumberveien klokka 06.51.

Nødetatene reiste ut til stedet, og da brannvesenet hadde kommet til stedet, viste det seg at røykutviklingen kom fra et tilsynelatende ubebodd hus.

Etter en stund kunne da også politiet oppdatere meldingen med at huset var gjennomsøkt av brannvesenet, og at det var tomt. Brannen var da også slukket.

Bil ut av veien

Ellers har det vært en relativt rolig natt for politiet i Agder. I Tvedestrand mottok politiet en melding om en bil som hadde kjørt ut av veien. Dette skjedde ved Ytre vei v/Fløyheia klokka 21.35 onsdag kveld.

– En passasjer skal vært kjørt til legevakt av venner. Vi sender en politipatrulje til stedet for å undersøke nærmere. Ingen trafikale problemer, skrev politiet først på Twitter.

Da de var ferdige på stedet, kunne de oppdatere meldingen med at føreren av bilen var sjekket ut av ambulansen, og at vedkommende ikke var skadd.

– Vi oppretter sak på forholdet. Bilberger har også kommet til stedet, skrev de.

Stjålne nøkler

I Kristiansand fikk politiet også melding om tyveri av nøkkel fra en butikk på Hånes klokka 21.55 onsdag kveld. Bilder fra butikken førte til gjenkjennelse av gjerningspersonen, og jourhavende jurist hos politiet besluttet derfor pågripelse av vedkommende. Klokka 22.25 ble siktede pågrepet, og det viste seg at vedkommende var i besittelse av de stjålne nøklene.

– Disse er nå tilbakelevert. Siktede pågripes, skriver politiet.

UP hadde laserkontroll på Krossen på riksvei 9 i Kristiansand onsdag kveld. Resultatet ble til slutt at politiet utstedte åtte forenklede forelegg. Høyeste fart i denne kontrollen ble målt til 62 km/t i 50-sonen.

Men det var ikke bare i Kristiansand politiet var ute på veien onsdag kveld. Det var de også på E18 på Lundeslettene i Tvedestrand. Her ble åtte biler kontrollert, og det ble ikke gitt en eneste reaksjon.

Melding om slagsmål

Rett før klokka 03.00 natt til torsdag måtte politiet rykke ut til Tollbodgaten i Kristiansand etter melding om et slagsmål. Da de kom fram til stedet var det uvisst for politiet hva som hadde skjedd, og det viste seg at ingen var skadet.

– Politiet oppretter ikke sak, skriver de.