Dette går i hvert fall fram av politiloggen fra Agder politidistrikt. To av oppdragene var også i Grimstad natt til fredag.

Den første meldingen politiet fikk fra Grimstad, gjaldt flere meldinger om høy musikk fra russebusser og biler som forstyrret nattero for naboer. Meldingene kom inn til politiet rundt 03.30, og det ble gikk pålegg til to busser om å dempe lydnivået.

– Andre har skrudd ned før de fleste kjørte fra stedet, skriver operasjonsleder Eivind Formo i politiloggen.

Prøvde å stikke fra drosjeregning

Det andre forholdet fra Grimstad skjedde klokka 04.10. Da fikk politiet melding om en kvinne som forsøkte å stikke av fra drosjeregningen etter å ha tatt drosje fra Kristiansand til Grimstad.

– Politiet har bistått sjåføren og fått kontakt med passasjer som har gjort opp for turen, skriver operasjonsleder Eivind Formo i loggen.

I Kristiansand ble en mann i 50-årene bortvist fra sentrum etter ordensforstyrrelse på utested lørdag kveld.

Mens i Arendal ble en mann innbrakt til politiet og anmeldt for å forstyrre ro og orden. Han hadde oppført seg ufint på et utested.

Forstyrret ro og orden

I Kristiansand var det også en mann som forstyrret ro og orden ved et utested i sentrum. Dette løste seg imidlertid uten videre oppfølging fra politiet.

I Lillesand kom det klokka 23.17 melding om en beruset mann som forstyrret ro og orden ved et utested. Mannen ble kjørt hjem og bortvist fra sentrum, skriver operasjonsleder Eivind Formoe i politiloggen.

UP hadde ikke tatt kvelden natt til lørdag, og ved 00.36-tiden kunne operasjonsleder Eivind Formo melde at de tidligere på kvelden hadde vært på farten og hatt trafikkontroll ved Blødekjærtunellen i Arendal. Resultatet her ble at to bilførere ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

– De kjørte i henholdsvis 96 og 91 km/t i 60-sona. Seks andre fikk forenklede forelegg for fart. Én ble anmeldt for høy fart da vedkommende ikke vedtok forenklet forelegg på stedet, skriver operasjonsleder Eyvind Formo.

Mer russestøy

Det var ikke bare i Grimstad at russen var ute på farten natt til lørdag. Det var de også i Mandal, og like over midnatt kom det inn melding til politiet om melding om høy musikk fra russebusser som forstyrret natteroen for naboer.

– Politiet har hatt dialog med dem, og de har kjørt fra stedet, skriver operasjonsleder Eyvind Formo.

Mann hadde falt i sjøen

Klokka 00.57 fikk politiet i Arendal melding om en mann som hadde falt i vannet i Barbu. Politi, ambulanse og redningsskøyta kom alle til stedet. Mannen ble så tatt på land.

– Han hadde snublet fra en båt og havnet i vannet, skriver operasjonsleder Eivind Formo.

I en ny oppdatering skriver han også at mannen ble oppdaget da det ble hørt rop om hjelp i området. Redningsskøyta ligger like ved stedet der mannen hadde falt i vannet, og det var personellet på denne basen som hørte ropene om hjelp og som kom raskt til stedet. De fikk så mannen på land.

Da mannen var kommet opp på land, ble han kjørt til sykehuset i Arendal for videre oppfølging med tanke på nedkjøling.

I Kristiansand ble en mann innbrakt til politiet rundt 01.30 og anmeldt for å ha forstyrret ro og orden på et utested i sentrum.

Omtrent samtidig ble en annen mann i Arendal innbrakt til politiet og anmeldt etter å ha forstyrret ro og orden på et utested. Han ble også anmeldt for forulemping av politiet.

Melding om slagsmål

På Tyholmen i Arendal fikk politiet klokka 01.48 inn melding om et slagsmål. Politiet reiste derfor til stedet, og da de kom fram kunne de fastslå at ingen var blitt skadet av dette.

– Ender med at en mann blir innbrakt til politiet og anmeldt for å ha forstyrret ro og orden, skriver operasjonsleder Eyvind Formo.

I Kristiansand ble en beruset mann klokka 02.10 bortvist fra sentrum etter å ha forstyrret ro og orden på et utested i sentrum.

Klokka 02.22 fikk politiet i Kristiansand melding om slagsmål på et spisested i sentrum. Politiet har vært på stedet. Ender med at en mann blir innbrakt til politiet og anmeldt for å ha forstyrret ro og orden.

I Lillesand ble en mann klokka 03.00 anmeldt for kjøring med bil i påvirket tilstand og uten gyldig førerkort.

Sovnet på busstopp

Så på morgenkvisten, ved femtida, fikk politiet inn melding om mulig innbrudd i noen boder i Kristian IVs gate i Kristiansand.

– Melder hadde hørt lyder, og gikk for å sjekke, og da forsvant en person fra stedet da lyset ble slått på. Det er uvisst om noe er stjålet, men sameiet sjekker forholdet videre på dagtid, skriver operasjonsleder Eyvind Formo.

Og så til slutt, klokka 06.33, fikk politiet i Kristiansand melding om en mann som sov på et busstopp ved Bellevue. Politiet reiste ut og snakket med mannen som skulle ta første buss hjem.