Det har vært liten geografisk spredning på nattens oppdrag.

Alle meldte hendelser har funnet sted i Kristiansand-området, bortsett fra en elgpåkjørsel på RV9 i Bykle fredag kveld, som endte med materielle skader på bilen og ingen personskade. Ingen hendelser er meldt fra Grimstad.

I 22-tiden fredag rykket politiet ut til slagsmål med to involverte i Kristiansand sentrum. Den ene parten ble kjørt til legevakt med mindre skader i ansiktet.

– Ingen sak opprettes, men en av de involverte er bortvist fra sentrum for resten av natta, skriver Agder-politiet.

I 3-tiden, like etter stengetid natt til lørdag, ble det meldt om amper stemning og knuffing mellom flere personer i Kristiansand sentrum. Det endte med at to ble personer bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

Bilbrann

Lørdag morgen, like over klokken 7, ble det meldt om brann i en bil på Mæbø, Flekkerøya. Bilen var nedbrent da nødetatene ankom stedet og brannårsaken er ikke kjent.

Avsluttet søk

Søket etter 73 år gamle John Egil i Kristiansand, som ble igangsatt torsdag kveld, er avsluttet. Dette ifølge politiet uten at det er gjort funn. De pårørende er varslet.

– Det er gjort en totalvurdering på at det ikke vil føre frem å fortsette søket gjennom natten. Den formelle redningsaksjonen er avsluttet, opplyste oppdragsleder Frode Vang ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen sent fredag kveld.

Den siste sikre observasjon av den savnede var tirsdag 28. november klokka 12.54 på Rona i Randesund i Kristiansand, da mannen gikk da av M1-bussen som kom fra Sørlandssenteret. Den første savnetmeldingen ble sendt inn til politiet onsdag.