– #Grimstad: UP og politiet har hatt trafikkontroll på Fevikveien ved Borgåsen. Tre bilførere fikk forenklet forelegg, høyeste hastighet 60 km/t i 50 sone, lyder det i Tweeten fra Agder politidistrikts operasjonsleder Linn Andresen rett etter lunsj fredag.

Ved å kjøre i 60 km/t i skiltet 50-sone, går du takket være sikkerhetsmarginen på tre km/t, akkurat klar av å få prikker. Samtidig blir forelegget da på 3.000 kroner, ikke 5.400 kroner og to prikker om sikkerhetsmarginen hadde vært mindre.

Felles: UP og politiet hadde kontroll på fv. 420 ved avkjøringen til Moysand fredag. Bildet er fra en tidligere kontroll. Foto: Baard Larsen

Hvor lenge kontrollen varte, sier ikke Tweeten noe om. Men rett etter at resultatet ble meldt, tvitret operasjonsleder Andresen om en trafikkulykke på E18 ved Tingsaker i Lillesand.

– Melding om bil som har kjørt av veien på E18 ved Tingsaker, i vestgående retning. Nødetatene er på vei til stedet, melder operasjonslederen. Ulykken viste seg å ikke være på selve E18, men på avkjøringsrampen ved Gaupemyr.

Operasjonsleder: Linn Andresen. Foto: Frank Johannessen/Agderposten

– Det er større materielle skader på bilen. Bilfører framstår som uskadd, men blir kjørt inn med ambulanse for videre sjekk, kan Andresen oppsummere med senere.