Dette kommer fram av politiloggen til Agder politidistrikt på X/ Twitter. Operasjonsleder Knut Odde sier til Adressa torsdag morgen at det har vært helt stille i Grimstad natt til torsdag, men ifølge oversikten på X startet kveldsoppdragene for politiet i Ulvegjelet på E 39 i Lindesnes. Der hadde UP en fartskontroll. Resultatet her ble at tre bilførere fikk hvert sitt forenklede forelegg for å ha kjørt for fort i 60-sonen. Høyeste hastighet her ble målt til 79 km/t.

Men det var ikke bare her politiet sjekket trafikken onsdag kveld. Det gjorde de også i Håneskrysset i Kristiansand. Her fikk seks bilfører forelegg for å ha kjørt for fort i 80-sonen, og her ble høyeste hastighet målt til å ha vært 100 km/t.

Bilforfølgelse

Det var ikke bare kontroller politiet måtte ta seg av onsdag kveld. Sent onsdag kveld måtte nemlig politipatruljer fra både Kristiansand og Mandal ta opp forfølgelsen av en bil som stakk av fra en kontroll i Søgne.

Ifølge politiet foregikk forfølgelsen på småveier i området øst for Mandal. Bilen kjørte etter hvert over en spikermatte i Lauvdal, og to personer ble så pågrepet. Det viste seg deretter at bilen var påsatt falske skilt.

I Arendal stanset UP en bil klokka 23.58 i utkanten av sentrum. Her var føreren mistenkt for ruskjøring. Blodprøve ble sikret og sak opprettet.

Innbrudd

Klokka 03.10 måtte politiet gjennomføre en åstedsundersøkelse i noen kontorlokaler i Tollbodgata i Kristiansand. Dette etter en melding om et innbrudd. Det var uvisst om noe var stjålet, men det hadde vært utført en del skadeverk og tilgrising. Politiet opprettet derfor sak på forholdet.

Til slutt måtte politiet klokka 03.52 rykke ut til et innbrudd på et serveringssted i sentrum av Kristiansand. Det viste seg at tyvene hadde banet seg vei ved å knuse et vindu.

– Ser ut som noe alkoholholdige drikkevarer er stjålet. En person er pågrepet ikke langt unna åstedet og mistenkes for å stå bak innbruddet, skriver politiet på X.