Dette går i hvert fall fram av politiloggen til Agder politidistrikt. I tillegg til dette var det også flere bilførere som ble stoppet i fartskontroller.

Rådyrpåkjørslene startet i Birkenes onsdag kveld. Klokka 20.58 fikk politiet melding om et rådyr som var påkjørt på fylkesvei 41 Herefossveien. Etterpå ble viltnemnda varslet.

Kun 16 minutter etterpå, klokka 20.14, kom det inn en melding om et nytt rådyr som var påkjørt, denne gangen på riksvei 9 i Bygland. Her døde dyret, og her ble Vegtrafikksentralen varslet.

Påkjørsel i Grimstad også

Klokka 21.25 kom det så inn enda en melding om et rådyr som var påkjørt på fylkesvei 408 Messelveien i Froland. Også her døde dyret, og Vegtrafikksentralen ble varslet.

Den siste meldingen om påkjørt rådyr kom fra Grimstad torsdag morgen. Her ble et rådyr påkjørt i Bieheitunellen klokka 07.06. Her ble det ifølge operasjonsleder Audun Eide ingen personskader, men det ble noen skader på bilen. Også her ble viltnemnda varslet.

Holdt fartskontroller

Utover dette holdt UP en laserkontroll ved Engebråten i Arendal onsdag kveld. Her fikk 10 bilførere et forenklet forelegg, og høyeste fart ble målt til 92 km/t i 70-sona.

Men UP var også ute på farten ved Øvre Mosby i Kristiansand onsdag kveld. Her fikk 18 bilførere med seg et forenklet forelegg hjem, og høyeste hastighet ble målt til 69 km/t i 50-sona. Det var også en fører som fikk beslaglagt førerkortet som følge av for mange prikker, går det fram av politiets logg på Twitter.

Mistet lappen

Til slutt kom også politiet over en mistenksom bilfører på Myrene i Arendal ved ettida natt til torsdag. Her endte det med at politiet anmeldte bilføreren for kjøring uten førerkort.

– Vedkommende mistenkes også for kjøring i påvirket tilstand. Fremstilles for blodprøve, skriver politiet på Twitter.