Slår om: Det er blitt mildere utover formiddagen, og da kan det bli glattere. Dette bilder er fra E18 ved Frivold søndag formiddag. Foto: peer andreassen

Driftsleder i kommunen, Ronny Salvesen, sier at Grimstad ligger akkurat i skillet mellom snø og vær.

– For øyeblikket nå så regner det nede i byen og så snør det på Biesletta. Så lite skiller det. I natt så hadde vi regn på Shellbrygga, mens det var snø i toppen av Vossbakke. Med sånne forhold kan det bli fryktelig glatt, sier Salvesen til Adressa søndag.

Utfordrende

Søndagen startet med til dels kraftig snøvær og 1–2 kuldegrader i sentrale deler av Grimstad. Senere er det blitt mildere, rundt null grader, og våt snø.

Da kan det bli utfordrende å kjøre. Men det er ikke meldt om noen trafikkulykker hittil i dag.

Snødekke: Det er ligger noen få centimeter med snø i Grimstad sentrum søndag formiddag. Dette bildet fra Storgaten. Toppen av kirkespiret sees i bakgrunnen. Foto: peer andreassen
Fra Øygårdsdalen: E18 fra Øygårdsdalen og østover mot Frivold. Foto: peer andreassen

Ingen ulykker i natt

Folk blir oppfordret til å la bilen stå i dag dersom det blir vanskelige føreforhold. Ifølge yr.no skal det snø og sludd i Grimstad stort sett hele dagen. Samtidig blåser det kraftig fra nordøst – opptil stiv kuling.

Odden: Delvis bare veier, men det kan være sleipt. Her fra Odden og Oddensenteret søndag formiddag. Foto: peer andreassen

Operasjonsleder Tom Einar Gausdal i Agder politidistrikt opplyser at det ikke har vært noen ulykker i trafikken i løpet av natten, bortsett fra et lite trafikkuhell.

– Vi oppfordrer som alltid folk til å kjøre pent og etter forholdene. Det ser ut som det er kommet en del snø helt vest og øst i Agder, men her i Kristiansand er det nå regn, sier Gausdal.

Stille i Grimstad

Det har ikke vært noen hendelser å melde fra Grimstad natt til søndag. Det har heller ikke vært større hendelser i politidistriktet for øvrig.

Ved Grimstadporten: Her på E18 ved Grimstadporten er det snødekke i veibanen søndag morgen klokken 7. Foto: Webkamera Statens vegvesen

Her kan du følge webkameraene til Statens vegvesen, blant annet fra E18 på Grimstadporten og Inntjoreheia.