Det ble på ettermiddagen 4. mai, iverksatt søk av politiet i området rundt Vennesla. Savnede var en mann i slutten av 40-årene.

Mannen ble sist observert på Vikeland sør for Vennesla sentrum lørdag 29. april. Han ble så meldt savnet noen dager senere.

Søk: Politiet iverksatte torsdag søk etter den savnede. Her med hund i en annen leteaksjon. Foto: Baard Larsen

– Den siste observasjonen av savnede er om kvelden lørdag 29. april i området Vikeland, sør for Vennesla sentrum. Vi er derfor interesserte i å komme i kontakt med folk som kan ha sett savnede i løpet av den kvelden og natt til søndag 30. april, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Bernt Olav Bryge, torsdag.

  • Savnede skal ha vært kledd i mørk jakke, og mørke klær og muligens sort caps

  • Har kjørt sparkesykkel i området sammen med en annen person

  • Savnede hadde sekk

  • Tredagersskjegg

Fugleperspektiv: Det ble brukt drone i søket etter den savnede. Her politiet med hjelpemidlet under en tidligere leteaksjon. Foto: Baard Larsen

Foreløpig er det kun politiet som gjør søk i et avgrenset område, men ved behov vil flere ressurser kunne kobles på.

Søket går i området der siste sikre observasjon av savnede er gjort. Politiet jobber ut fra flere hypoteser, og har per nå ikke konkrete holdepunkter for at det har skjedd noe kriminelt, men utelukker ingenting.

Dersom publikum har gjort noen observasjoner av den savnede eller har andre tips i denne saken, kan dere kontakte politiet på 02800.

Fredag formiddag melder politiets operasjonssentral at det er gjort funn av en død mann i vannet på Hunsøya i Vennesla.

– Politiet er på stedet og starter undersøkelser, melder operasjonsleder Øyvind Hægeland ved Agder politidistrikts operasjonssentral i en tweet.

Fredag ettermiddag bekrefter politiets operasjonssentral at det er savnede Hartvig Olsen (47) som, som er funnet død. Politiadvokat Bernt Olav Bryge sier avdødes pårørende er informert om at navnet frigis, og at Olsen vil bli obdusert for å fastslå endelig dødsårsak.