Ifølge Norsk Tipping var det nemlig en mann i 50-årene fra Grimstad som ble trukket ut som Joker-kandidat. Mannen var sikret inngangspremien på 38.000 kroner, og øverst på premiestigen lå 1,9 millioner kroner.

Det lyktes ikke i å få tak på Joker-kandidaten før trekningen. Dermed tok datamaskinen Embla de logiske valgene for mannen. Valgene skulle tas på følgende tall (leses fra høyre til venstre):

2 - 8 - 5 - 7 - 0

Det ble bom på siste tall, og derfor endte mannen opp med en premie på 853.000 kroner.

På vei til fisketur

Da Norsk Tipping fikk tak i vinneren var han i bilen på vei til fisketur sammen med venner. Han ble mildt sagt overrasket av å få beskjeden om at han i løpet av kvelden var blitt 853.000 kroner rikere.

– Dæven døtte, det var en hyggelig overraskelse, sa mannen etter en runde med latter i bilen.

Det ble fort god stemning i bilen, hvor latteren satt løst.

– Det er ikke mye som slår fisketur, men jeg vil påstå at dette er hakket bedre, humrer mannen.

Mannen i 50-årene var først litt usikker på hva han kom til å bruke premien på, men gjorde seg noen tanker.

– Det gir jo et vell av muligheter, men jeg tror jeg vil bruke det på oppgradering av bolig. Dette var gøy! Det blir nok en liten feiring på fisketuren nå i kveld, sier mannen til Norsk Tipping.

14 millioner i Lotto

Lørdag var det også flere heldige vinnere i fylket. Det var nemlig Anne Christine Arnesen (58) som sammen med seks venner spilte sammen og dermed kan juble over premien på 14,2 millioner kroner.

–Jeg og mannen min satt og fulgte med på tallene og så at vi hadde først tre, fire, fem, seks og sju rette! Jeg kunne ikke tro det, men det stemte jo. Nå er jeg helt kokt i hodet, men så utrolig gøy, sier Arnesen til Norsk Tippings hjemmeside.

Arnesen og seks andre har et spillelag og skal dele premien seg i mellom.

–Det blir jo ca. 2 millioner på hver, så det blir en fin premie på alle sammen. Nå gleder jeg meg masse til å ringe rundt og fortelle det til alle. Premien min skal brukes fornuftig. Jeg kommer til å betale litt ned på lån, også blir det nok en ekstra lang ferie. Tenk at jeg fikk oppleve dette, sier hun avslutningsvis.