Dette viser i hvert fall politiloggen fra Agder politidistrikt. Den viser også at det var et par hendelser i Grimstad natt til søndag. Den første fikk politiet melding om klokka 01.04. Da ble en kvinne bortvist fra sentrum for resten av natta. Hun hadde nemlig forsøkt å komme seg inn på et utested etter først å ha blitt nektet adgang.

Den andre episoden skjedde klokka 02.13. Operasjonsleder Eyvind Formo forteller i politiloggen at to menn da hadde blitt bortvist fra sentrum etter å ha vært involvert i noe knuffing ved et utested. Kort tid etterpå ble enda en mann bortvist fra samme sted og av samme grunn. Dermed ble til sammen tre menn bortvist fra sentrum.

Det var det var Grimstad, men politiet i resten av politidistriktet hadde likevel nok å henge fingrene i.

Trafikkulykke

Klokka 22.17 lørdag kveld fikk politiet melding om en trafikkulykke på fylkesvei 461 Songdalsveien i Kristiansand. Meldingen gikk ut på at en enslig bil hadde kjørt av veien.

– To personer er involvert. Disse er ute av kjøretøyet og oppegående. Nødetatene er på vei, skrev operasjonsleder Ole B. Kleivane først.

Deretter oppdaterte han med at politiet var kommet fram til stedet og i kontakt med de involverte. Da viste det seg at det ikke var noen personer som var blitt skadet.

– Bilberging er rekvirert, og politipatruljen foretar avhør på stedet, skrev han til slutt om denne ulykken.

I 158 km/t på E18

På E18 ved Gaupemyr i Lillesand fikk en bilfører lørdag kveld førerkortet beslaglagt etter å ha blitt målt til 158 km/t i 100-sona. Det ble også opprettet sak.

I løpet av kvelden ble også en kvinne i Arendal anmeldt for kjøring med bil i påvirket tilstand.

Slagsmål 1

Klokka 23.30 fikk politiet i Kristiansand melding om at det skal ha vært tilløp til slagsmål på Odderøya i Kristiansand. Ifølge meldingen skal en person ha falt ned en skråning.

– Vedkommende har kommet seg opp igjen. Det er ikke meldt om alvorlig personskade. Nødetatene er på stedet og politiet undersøker hva som har skjedd, skrev operasjonsleder Eyvind Formo. Etter en stund kunne han oppdatere og informere om at politiet var ferdige på stedet.

– Blir ikke noe videre oppfølging fra politiets side, skrev han da.

Politiet i Kristiansand fikk også melding klokka 23.45 om at det var en mann som forstyrret ro og orden i gjestehavna. Politiet reiste ut for å se etter mannen, men fant ham ikke.

Klokka 00.57 ble en mann i Kristiansand innbrakt til politiet og anmeldt for å ha forstyrret ro og orden ved et utested.

Slagsmål 2

En halvtime senere, klokka 01.35, fikk politiet i Kristiansand melding om et slagsmål mellom to personer på Lund torv.

– Politiet har vært på stedet, og slagsmålet er opphørt. Det er ikke meldt om alvorlig personskade, og ingen av partene vil anmelde noe. De oppsøker i stedet selv legevakt ved behov. Politiet avslutter derfor på stedet, skrev operasjonsleder Eyvind Formo i loggen.

Slagsmål 3

Klokka 02.26 fikk politiet i Kristiansand en melding om et slagsmål i Vestre strandgate.

– En mann skal være slått til. Det er ikke meldt om alvorlig personskade pr. nå. En mann er pågrepet og anmeldt mistenkt for forholdet. Fornærmede er kjørt til legevakt for videre behandling, skrev operasjonsleder Eyvind Formo.

Russestøy

Ved halv fem-tida opplyste operasjonsleder Eyvind Formo at politiet i løpet av natta hadde fått flere henvendelser fra publikum om forstyrrelser av nattero. Dette på grunn av høy musikk fra ansamling av russebusser og biler.

– Noe har vi påtalt om å dempe lydnivået. Andre har vi hatt dialog med for å sørge for nattero, skriver han i loggen.

Og så, på morgenkvisten klokka 06.47, fikk politiet i Kristiansand melding om flere personer som gikk på E18 ved Bjørndalssletta og Oddemarka.

– Politiet har vært på stedet og fortalt hvor man skal gå, avslutter operasjonslederen loggen med.