Vi starter i Grimstad, hvor politiet onsdag kveld rykket ut etter melding om tyveri av alkohol fra et utested i Juskestredet.

Klokken 20.46 fikk politiet kontroll på en person på stedet som kunne mistenkes for å ha en rolle i tyveriet. Person nummer to skal ha forlatt stedet i bil.

Like etter klokken 21.30 ble bilen til person nummer to gjenfunnet. Ingen personer i bilen, men politiet fant gjenstander som sannsynligvis stammer fra tyveriet.

– Personen politiet hadde kontroll ble besluttet pågrepet og kjørt i arrest i Arendal. Det er fremdeles usikkert hvor mye som er stjålet. Vedkommende som reiste fra stedet i bil er en navngitt person som politiet har lett etter, men hittil ikke funnet, forteller operasjonsleder i politiet John Repstad.

– Bortsett fra det har det vært stille i Grimstat natt til torsdag, legger han til.

Utvist mann arrestert

Klokken 02.16 kunne politiet melde følgende i politiloggen: Tollvesenet har stoppet person som er i besittelse av varer som er tollpliktig ut fra mengden. Personen er tidligere utvist fra Norge og anmeldes også for ulovlig innreise til Norge. Personen er besluttet pågrepet og innsatt i arrest.

– Mannen kom i land med ferja fra Danmark og hadde med seg altfor mye sigaretter, tobakk og parfyme. Det ble gjort undersøkelser, og det viste seg at vedkommende hadde blitt utvist fra Norge tidligere denne måneden. Da får han innreiseforbud og ble besluttet pågrepet, forteller Repstad.

Banket på dør med hammer

Like før klokken 03.00 måtte politiet rykke ut til en adresse i Lindesnes etter melding om at en mann sto å banket på en dør med en hammer.

– Kanskje litt snodig, men mannen hadde mistet nøklene og kom seg ikke inn i egen bolig. Politiet bisto slik at mannen kom seg inn, men kort tid etter at politiet hadde forlatt stedet kom det inn en ny melding om samme forhold med samme person. Da fikk han pålegg om å ikke forstyrre natteroen, og siden har det vært stille, avslutter Repstad.