– Det har vært en veldig natt i for oss i Agder. Det har vært litt smårusk som hører til en natt til søndag i Kristiansand, men utenom det har det vært rolig.

– I Grimstad sentrum var det en liten fest vi måtte bremse klokken halv to. Naboer kontaktet politiet og klaget på urinering og støy, og patruljen dro til steder for å gi et muntlig pålegg som det så fint heter. Etter pålegget roet det seg, sier Iversen.

Beboere på stedet ble gitt pålegg om å holde det rolig til 08.00, skriver politiet på Twitter.

Knabbing, knuffing og beruselse

Resten av fylket har vært preget av hendelser som stort sett finner sted natt til søndag. Dette er hva politiet melder om på Twitter.

Kristiansand, Kvadraturen: kl. 00.25. Mann bortvist fra sentrum fram til 0800. Forsøkte å stjele med seg et ølglass fra et utested.

Søgne Vedderheia: kl. 00.15. Melding om bil som har kjørt inn i en mur, men kjørt videre. Politipatrulje finner aktuell bil og kommer i kontakt med fører. Fører er beruset og fremstilles for blodprøve. Beslag av førerkort.

Kristiansand, Kvadraturen: kl. 02.03. To menn bortvist fra sentrum fram til 0800 grunnet ordensforstyrrelse. De knuffet på hverandre og forstyrret ro og orden.

Arendal sentrum: kl. 02.35. Mann bortvist fra sentrum fram til 0800 grunnet ordensforstyrrelse. Knuffet med andre personer.