– Det har vært forholdsvis stille i Grimstad. Det ikke så fryktelig mye vi har syslet med der i natt. Det går mest i ordensproblematikk, forteller oppdragsleder i politiet Vegard Heyn.

– Rett før klokken to fikk politiet melding om kvinne som kranglet med vakter på et utested. Det løste seg da politiet ankom stedet. Like etter ble en beruset mann bortvist fra et utested, også her ble det kranglet med vakter, opplyser Heyn.

Klokken 03.14 Melding om to kvinner som krangler på en privat adresse. Politiet har vært på stedet og snakket med partene. Den ene parten reiser fra stedet.

Gikk på E18

– Klokken 05.15 rykket politiet ut til en mann som gikk delvis i veibanen på E18 ved Harebakken. Han fortalte patruljen at han skulle gå til Grimstad, opplyser Heyn.

– Fikk mannen lov til å fortsette ferden?

– Nei, det er ikke greit å gå langs veien på E18. Han ble kjørt hjem av politiet, for vi prøver å være hyggelige når vi han, forteller han.

– Samlet sett har det vært en grei natt i fylket. Patruljene har meldt om en del folk ute i de største byene, og egentlig ganske lite ordensmessige forstyrrelser i forbindelse med det. Fra operasjonssentralens side anser vi dette som en normal natt til søndag på vinterstid, minus lite grann, avslutter oppdragslederen.

Dette skjedde i fylket

Evje og Hornnes, klokken 23.47: Melding om mulig innbrudd på Frivillighetssentralen i sentrum. Politiet har vært på stedet. Ikke funnet noe tegn til innbrudd.

Kristiansand, klokken 23.50: Politiet bistår en drosjesjåfør der passasjer ikke vil betale for turen. Politiet har fått ID på passasjer og drosjeselskap vurderer anmeldelse dersom turen ikke blir betalt.

Lindesnes, klokken 00.23: Melding om slagsmål ved et utested i sentrum. Ender med at en mann blir anmeldt for kroppskrenkelse og bortvist fra byen for resten av natta.

Grimstad, klokken 01.45: Melding om kvinne som kranglet med vakter på et utested. Løste seg når politiet ankom.

Grimstad, klokken 01.58: Beruset mann bortvist fra et utested etter å ha kranglet med vakter.

Grimstad, klokken 03.14: Melding om to kvinner som krangler på en privat adresse. Politiet har vært på stedet og snakket med partene. Den ene parten reiser fra stedet.

Arendal, klokken 05.15: Politiet rykker ut til E18 etter melding om en mann som går i vegbanen. Mannen vil gå til Grimstad. Politiet har sørget for at han kommer seg hjem.

Kristiansand, klokken 05.38: Melding om at en mann går på et tak på et bygg i sentrum. Politiet var på stedet noe senere. Kommet i kontakt med en mann som hadde vært på taket. Ikke fått noen god forklaring på hva han skulle på taket å gjøre. Politiet avslutter da mannen er nede igjen.