– Vi har fått inn noen tips, og undersøkt litt, men foreløpig har ikke dette ført til noen pågripelse, forteller etterforskningsleder Silje Gundersen ved Grimstad politistasjon.

– Snakket arabisk

Politiet meldte onsdag om at en kvinne var blitt utsatt for vold i Rådyrveien. Silje Gundersen sier at det skal ha skjedd ved Groosedammen.

– Kvinnen som er fra Syria har sagt at mannen snakket arabisk. Vi mistenker derfor at det kan være en viss tilknytning, uten at vi vet det helt sikkert. Kvinnen sier at mannen er helt ukjent for henne.

Fulgte etter kvinnen

Mannen skal ha fulgt etter kvinnen en stund, og da han tok henne igjen skal han ifølge Gundersen ha slått henne, og hun skal ha blitt slengt i bakken.

– Hun fikk sagt at hun skal ha ringt politiet, og da skal mannen ha stukket av i retning UiA, sier Gundersen.

– Hvordan har kvinnen det nå?

– Hun har forklart seg godt til oss, men er selvsagt preget av hendelsen, sier Gundersen.

Sjekker overvåkningskameraer

Politiet skal ha undersøkt tips, de har sjekket overvåkingskameraer i området, og de har forhørt seg med folk i nabolaget om hendelsen.

– Vi har dessverre ikke så mange opplysninger å gå etter fra folk i nabolaget, da hendelsen skjedde på et tidspunkt da mange var på jobb og skole. Det er dessverre ikke noe derfra vi kan gå videre med, men vi jobber videre med å finne gjerningsmannen ut ifra andre tips vi har fått, sier Gundersen.