– Stille og rolig natt, lyder det fra operasjonssentralen til Agder politidistrikt lørdag morgen.

Det har heller ikke vært noen hendelser i Grimstad bortsett fra en ordensforstyrrelse. Den skjedde da en mann måtte innbringes til arresten etter å ha vært involvert i ordensforstyrrelse. Politiet opprettet også sak på hendelsen etterpå, skriver de på Twitter.

Dette var den eneste hendelen fra Grimstad, men i tillegg til dette var det flere som forstyrret ro og orden andre steder på Sørlandet.

Forstyrret ro og orden

Blant annet i Kristiansand. Der måtte politiet bortvise tre personer fra sentrum for resten av natten etter å ha vært involvert i et slagsmål utenfor et utested.

I Tvedestrand måtte også politiet bortvise tre menn fra sentrum etter å ha vært involvert i bråk på utsiden av et utested.

Litt senere på natten ble så en mann innbrakt i arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha vært i klammeri med en annen mann.

Trafikkulykke

Og da det led mot dag fikk politiet ved 5-tiden melding om en trafikkulykke på E39 ved Lyngdal. Ulykken skjedde i vestgående retning rett før Åtlandstunnelen. Meldingen gikk ut på at det var en enslig bil som hadde kjørt ut av veien.

– Ingen personer er fastklemte og de involverte skal være ute av kjøretøyet. Nødetater på vei, skriver politiet på Twitter.

Etter en stund oppdaterer de meldingen med at det er én voksen og to barn i kjøretøyet.

– Disse tilses av helsepersonell på stedet. Noe materielle skader på kjøretøyet. Bilberging rekvirert. skriver de også.