Det er Agder politidistrikt som melder om dødsfallet i en pressemelding søndag morgen. Klokken 00.21 natt til 1. påskedag fikk politiet melding om at det hadde vært en alvorlig voldshendelse. Politiet og helse rykket umiddelbart ut til Mosby.

– Da nødetatene ankom åstedet ble det funnet en livløs person. En person ble etter kort tid erklært død av lege, forteller politiadvokat og jourhavende jurist i Agder politidistrikt, Ulrik Skaar Klokkehaug, i en pressemelding.

– Hendelsesforløpet er uklart, men en person er pågrepet og foreløpig siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Den siktede er så langt ikke avhørt, men politiet håper å gjennomføre et innledende avhør i løpet kort tid, legger Klokkehaug til.

Både den avdøde, og den siktede i saken, skal være menn i 40-årene. Det skal ikke være noen kjent relasjon mellom de to mennene.

– Det gjennomføres tekniske undersøkelser på stedet for å sikre spor og med tanke på å finne ut hva som har skjedd. Det vil bli foretatt obduksjon av avdøde, kan politiadvokat Klokkehaug fortelle om dødsfallet, som fant sted på Mosby utenfor Kristiansand.

Politiet kan på nåværende tidspunkt ikke kommentere detaljer i etterforskningen.

– Det er fortsatt tidlig i etterforskningsfasen, og politiet jobber for å hente inn informasjon gjennom tekniske undersøkelser som må sammenholdes med annen informasjon knyttet til saken, oppsummerer Klokkehaug.