Initiativet resulterte i 4.000 kroner som de ikke hadde planer om å beholde selv, ifølge innehaver av Head Frisør, Håvard Kristiansen.

Han er klar over at mange strever økonomisk på grunn av prisstigning på mat og strøm og økte renter. Derfor ønsker de å gi pengene til et godt formål.

Mer enn et samlingssted

Valget havnet til slutt på Sammensenteret, som hjelper folk som trenger det. Blant annet med mat. Senteret henvender seg til mennesker som av ulike årsaker har en krevende og belastende hverdag. – Sammensenteret gjør mer enn bare å være et samlingssted. De lager også ferdige matposer til dem som trenger det, og deler ut. Derfor falt valget på dem denne gangen, fortsetter Kristiansen.

God stemning: Slik så det ut på Gadefest på Gundersholmen. Foto: Beate H. Mikkelsen

Rørende

Grunnleggeren av senteret, Olaf Martin Lande, mottok pengene onsdag, og begeistringen var stor. Han forteller at pengene kommer godt med for å kunne handle inn mat og diverse. – Jeg kjører for å hente inn mat til matposene vi lager hver fredag. Nå er det nesten ikke noe å oppdrive og behovet har økt, sier han.

– Det er så godt og rørende å se at folk tenker på vårt senter og har et hjerte for de svakeste.

Rørende: Iren Amundsen og Olaf Martin Lande. Lende blir rørt av bidraget. Foto: Privat

Håper på å inspirere

Amundsen håper nå at flere blir inspirert til å bli kreative, og ønsker å bidra på deres måte.

– Det er mange organisasjoner i Grimstad som trenger litt ekstra støtte i disse dager. Vi ser nå at alt hjelper og vi gjør det gjerne igjen, avslutter hun.