Det er ikke stort å melde for politiet i Agder torsdag morgen, verken på Twitter eller via operasjonssentralen. Det eneste de har å melde om er en leteaksjon etter en kvinne i Farsund.

Det var onsdag kveld at politiet meldte at de hadde iverksatt en leteaksjon etter ei dame i Farsund som hadde forsvunnet fra en helseinstitusjon. Damen, som er 44 år, har lys hudfarge, brunlig halvlangt hår og var ikledd grønn kåpe/lang jakke til knærne, ble sist sett i området Bjørkeskaret klokka 17.30 onsdag kveld.

Torsdag morgen oppdaterer så politiet meldingen på Twitter med at søket etter damen ikke gitt noe positivt resultat så langt løpet av natten. Søket vil dermed fortsette utover dagen.

– Politiet oppfordrer beboere i Farsund om å sjekke boder, garasjer og lignende. Dersom noen har opplysninger om savnede eller observasjoner av henne bes det om at politiet kontaktes, skriver de på Twitter.

De skriver også at det vil være aktivitet med både politi og frivillige redningsmannskaper i området. Drone vil også bli brukt i søket.