Baard Larsen

Ulykken skjedde i 20.30-tiden fredag i vestre enden av Laugevoldveien, rett før krysset ut til Fv. 420 - J. M. Uglandsvei.

MC-føreren kom fra Fjæresiden og skulle ut på veien da det gikk galt.

Blodig

Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut da de fikk meldingen om ulykken. Det ble fort klart at bilen ikke hadde vært i kontakt med motorsykkelen.

- Motorsykkelen har fått sleng og havnet i grøfta hvorpå MC-føreren gikk inn i sauegjerdet, forteller politibetjentene Øyvind Fagerli og Elise Stubhaug ved Grimstad politistasjon.

Ambulansepersonell fra Grimstad foretok en grundig sjekk av mannen, som var oppegående, på stedet før ferden gikk videre til Sørlandet sykehus Arendal.

Blåste grønt

Ut ifra skadene på ansiktet kunne det se ut til at MC-føreren hadde vært inni sauegjerdet med ansiktet. En stolpe på gjerdet var skadd, men ble raskt fikset av et vitne på stedet.

- Vi har fått MC-fører til å rutinemessig blåse i alkometer og dette ga intet utslag. Han ser ut til å være lettere skadet, opplyser politiet.

Mens ambulansen tok med seg den skadde og brannvesenet reiste videre, kjørte politiet inn for å skrive rapport.

- Ikke kontakt

Motorsykkelen tok en privatperson i området seg av i mellomtiden.

- Ettersom det ikke var kontakt mellom MC-en og bilen, er det ikke snakk om en trafikkulykke i den forstand. Skadene på mannen tilsier at vi ser på dette som et MC-uhell, avslutter politibetjent Øyvind Fagerli.