Baard Larsen

Ifølge vitner skal det ha blitt ringt inn melding til politiet først om ulykken ca. klokken 20.30, men patruljen som ble dirigert til stedet, skal ha vært usikre på hvor Biesletta var!

Melder ringte rett etter til AMK-sentralen da vedkommende så en ungjente som løp hylende på brua over E 18 og tilbake igjen.

Usikker

Ifølge operasjonsleder ved Agder politidistrikt, overbetjent Ove Austenaa, hadde man klokken 20.51 ikke fått inn noen rapport på hva som hadde skjedd ettersom patruljen ikke var kommet frem.

- Jeg har forstått at det ikke skal være snakk om alvorlige personskader, men bare materielle skader, opplyser politioverbetjenten.

Et par minutter senere kommer så en politipatrulje til stedet, og rett bak der en ambulanse og så en legebil.

"Ingenting"

En polititjenestemann sier til pressen på stedet at dette er "ingenting for dere", men etaten velger å bistå partene med utfylling av skademelding. Det er ifølge politipatruljen ikke aktuelt å foreta noen videre skritt mot føreren av bilen som kjørte inn i en annen bil bakfra.

- Det er ikke snakk om personskade så det er så langt ikke bestemt at det blir noen reaksjoner, sier en politibetjent.

Han kunne fortelle at så vel politipatruljen som ambulansen kom fra Arendal og at dette er årsaken til at det tok noe tid før de kom frem.

Ryddet

Etter at den påkjørte bilen hadde fortsatt videre på sin ferd, skademeldinger var unnagjort og Viking/Grimstad bilberging AS hadde tatt med seg bilen som kom bakfra, var det bare for brannvesenet å spyle veibanen.

- Det har gått veldig greit så det er kun snakk om et trafikkuhell, understreker politiet.