Det er Agder politidistrikt som melder om dette på X. Hendelsen fant sted like rundt klokka 23.00 mandag kveld i Tvedestrand. Da fikk politiet melding om en trafikkulykke på fylkesvei 422 Landgangsveien.

En bil skulle være involvert, men det ble ikke meldt om alvorlig personskade i den første meldingen.

Var uskadd

Nødetatene reiste ut til til stedet. Da de var kommet fram, ble føreren tatt med av ambulansen for en sjekk, men vedkommende fremsto uskadd. Bilen lå utenfor veibanen og var ikke til hinder for øvrig trafikk.

Etter at føreren var sjekket ut på stedet av ambulansen, fant de ut at føreren var uskadd.

– Skade på ett skilt i forbindelse med utforkjøringen, Veitrafikksentralen varslet om dette. Vi oppretter ikke sak. Glatt på stedet. Eier vil selv sørge for å få berget bilen. Nødetatene drar fra stedet, gikk det fram av den siste meldingen fra politiet på X.

Trafikkontroll

I Arendal hadde en politipatrulje en trafikkontroll på E18 på Nedenes mandag kveld. Her ble 46 biler kontrollert, og resultatet ble at det ble ingen reaksjoner.

I løpet av natta måtte en politipatrulje kontrollere en bil med flere personer i på Myreneveien i Arendal. Her ble det funnet mindre mengder narkotika i bilen og på en av personene.

– Sak opprettes, skriver politiet på X.