Dette viser i hvert fall loggen til Agder politidistrikt på Twitter. Den viser at onsdagskvelden bød på et litt spesielt oppdrag for lovens lange arm. Onsdag kveld måtte nemlig politiet rykke ut til Sørlandssenteret i Kristiansand etter melding om at en person hadde fyrt opp en engangsgrill og grillet pølser i p-huset ved McDonalds.

– Vi har hatt en samtale med mannen og informert om at dette ikke er et egnet sted for grilling. Verken i dag eller i fremtiden, skriver politiet på Twitter.

To bilførere anmeldt

Så, rundt midnatt og den påfølgende timen, anmeldte politiet to bilførere i Søgne for å kjøre i påvirket tilstand. Først, klokka 00.05, anmeldte de en bilfører for å kjøre i påvirket tilstand. Så, klokka 00.58, kom politiet over enda en bilfører på Tangvall som ikke hadde alt på det tørre. Også her ble føreren anmeldt for kjøring i påvirket tilstand.

Tilløp til brann

Og ut på morgenkvisten, klokka 05.45, fikk politiet melding om et tilløp til brann i en bolig i Gjerstad. Da nødetatene var på vei til stedet, var brannen allerede slukket, skriver politiet på Twitter.