Politiet fikk litt av hvert å henge fingrene i på årets nest siste kveld og natt. I Grimstad sentrum var det en person som ble pågrepet for brudd på et besøks-/kontaktforbud. Vedkommende ble derfor satt i arresten, skriver politiet på Twitter.

Men kvelden startet i Kristiansand sentrum fredag kveld. Der får politiet melding om en person som krangler og som ypper til slagsmål utenfor et utested. Da politiet ankommer nekter han å oppgi personalia og setter seg opp mot patruljemannskapene.

– Innbringes og anmeldes for forholdene. Oppretter sak, skriver politiet på Twitter.

Deretter går turen til Arendal og til Langsæveien. Her stopper politiet en bil hvor fører ikke har gyldig førerkort. Det blir derfor opprettet sak på forholdet.

Sint og hissig på utested

Tilbake i Kristiansand sentrum igjen får politiet melding om en beruset person som er sint og hissig på vakter og gjester på et utested. Vedkommende blir forsøkt bortvist fra stedet, men dette blir ikke tatt til følge.

– Vedkommende blir deretter innbrakt til arresten for brudd på pålegg gitt av politiet. Sak opprettes også, skriver politiet på Twitter.

Utover natta får politiet melding fra Nodeland i Songdalen om høy musikk i et boligområde. Politiet reiser ut til stedet hvor en person får pålegg om å skru av musikken og ikke forstyrre natteroen.

Ute på Flekkerøya i Kristiansand mistenkes en person i løpet av natta for å kjøre bil i beruset tilstand.

– Vedkommende blir kjørt til politistasjonen for utåndingsprøve. Det blir deretter besluttet beslag av førerkort. Politiet oppretter også sak, skriver politiet.

Ras på vei

Til slutt får politiet melding om stein og steinblokker som har reist ut i veien ved riksvei 405 (Venneslaveien) ved Grovane stasjon i Vennesla. Veitrafikksentralen blir varslet, og politiet reiser ut til stedet.

– Melder står på stedet og varsler med gult blinklys for å hindre at biler kjører i stein/is som ligger i veibanen, skriver politiet på Twitter.

Da politiet ankommer stedet, ser de at den ene steinen er så stor at den må fjernes med maskin. Veitrafikksentralen har varslet veientreprenør, og politiet blir på stedet for sikre det.

Lørdag morgen overtar etter hvert veientreprenøren ansvaret på stedet.