Dette er noe av det Agder politidistrikt, og brannvesenet 110 Agder, måtte jobbe med onsdag kveld og natt til torsdag. Det viser i hvert fall loggen til politidistriktet på X/ Twitter.

Oppdragene deres begynte ved Øvrebø i Vennesla onsdag kveld. Klokka 21.20 fikk Agder politidistrikt melding om en bil som hadde kjørt på en elg på riksvei 9 ved Dalehefte.

– Bilen skal ikke ha hatt stor hastighet, og elgen løp videre. Det er uklart om den var skadd eller ei. Ingen personskade. Viltnemnda som følger opp denne saken ble kontakt, skriver Agder politidistrikt på X/Twitter.

Brann i søppeldunk

Klokka 21.40 måtte politiet i Lindesnes rykke ut til Alti-senteret etter melding om brann i en søppeldunk. Brannvesenet kom til stedet og fikk kontroll på situasjonen og fikk slått flammene ned.

I en oppdatering skriver politiet at det kun ble små skader etter brannen, og at patruljen oppretter sak på forholdet.

Kollevoll i Lyngdal fikk en bilfører førerkortet beslaglagt etter at vedkommende ble stoppet av politiet onsdag kveld etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Politiet sikret seg også nødvendig prøve av vedkommende.

Enda en bilfører, denne gang i Kristiansand sentrum, ble også stoppet og kontrollert av politiet i havneområdet etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Også her ble vedkommende fremstilt for blodprøvetaking, og vedkommende mistet førerkortet.

Brann i firehjuling

Torsdag morgen måtte politi og brannvesen i Arendal rykke ut til Myrene etter melding om en brann i en firehjuling. Det var en stund også mulig spredningsfare til nærliggende kjøretøy.

– Brannvesenet og politiet er på stedet. Brannvesenet har slukket brannen i ATV-en. Noe brannskader på bil parkert ved siden av, men ingen personer ved kjøretøyene, skriver politiet på X.