– Det har ikke vært en eneste telefon fra Grimstad i natt. Eller et eneste oppdrag å melde. Så i deres området har det vært en stille natt, sier operasjonsleder John Repstad til Adressa klokken 06.36.

– Men i både Arendal og vest i Agder, ser jeg at det har skjedd litt av hvert?

– Det stemmer. En person kjørte på en sykkeltyv. Dette er selvtekt, og langt over grensen. Så bilføreren kommer nok til å bli fotgjenger i en lang stund fremover, svarer Repstad.

Meide tyven ned

Der var klokken 1.56 at det på Twitter ble meldt om at i området Vigeland i Lindesnes hadde politiet pågrepet en person som har har kjørt ned en syklist og utøvd vold mot vedkommende. Bilfører er mann, og den angivelige sykkeltyven en kvinne.

«Undersøkelser viser at syklisten har stjålet sykkel på bilførers bopel. Påkjørsel og vold har skjedd på sykkelstien. Det er besluttet beslag førerkortet. Den skadde kjøres til legevakt for undersøkelse. Har smerter i ben, skulder og hode. Det opprettes også sak for sykkeltyveriet», lød tweeten.

– Ellers så var det en brann i Arendal, på en institusjon, hvor politiet mener at det var noen ungdommer som bodde der, som har tent på. Her er det gjort pågripelser, og sak er opprettet, legger operasjonslederen til.

Tente på, og stakk

Klokken 4.36 sendte Repstad ut denne tveeten:

«#Arendal - Bjorbekk: Melding om røykutvikling i bolig. Nødetatene på veg til stedet». Senere ble det oppdatert med at tre ungdommer som bor på stedet, forlot boligen rett før brannen startet. To av dem ble raskt pågrepet, mens den tredje ble funnet etter et søk.

– Brannen startet på et soverom, og to personer ble sendt til legevakta etter å ha pustet inn røyk. De tre pågrepne ungdommene er alle mindreårige, oppsummerer Repstad.

Av andre oppdrag, så er det gjennom natten tvitret om følgende:

Kl. 2.23. #Kristiansand - Sentrum: En beruset person innbringes til arresten etter å ha nektet å etterkomme pålegg fra politiet. Innbrakte fikk pålegg om å forlate sentrum etter å ha forulempet andre,