En gjennomgang av nattens logg med operasjonslederen, viser at det har skjedd med på samfunnshuset på Bykle, enn i Grimstad. Og at det er mange personer, i hovedsak menn, som ikke klarer å oppføre seg på byen nattestid.

– Helt tydelig at det er julebordsesong. Vi merket både natt til i går og i natt, at det var mange folk på byen. Heldigvis har det, tross mange oppdrag, ikke vært noen alvorlige hendelser. At folk koser seg, og alle har det greit, er helt topp, sier operasjonsleder Formo.

– Det har skjedd mer på samfunnshuset på Bykle, enn i Grimstad?

– Ja. Vi har ikke fått inn noen meldinger til oss i natt, som politiet har måtte håndtere. Så ingen oppdrag i Grimstad i natt. Det har vært en natt på det jevne. Litt hektisk, men folk har kost seg, uten at det har vært behov for politiets bistand. Det er sånn det skal være, svarer Formo.

– Ser ut til å være mye «tull og tøys» som er loggført. I fylla, av menn?

– Det er menn som går igjen på oppdragene gjennom natten, ja, bekrefter operasjonslederen.

Av andre momenter fra loggen, kan det nevnes at UP hadde laserkontroll i Arendal i natt, ved Blødekjærtunnelen retning Myrene. Her kunne patruljen melde tilbake at tre mistet lappen for råkjøring i 60-sonen. De tre ble målt i utløpet av tunnelen til henholdsvis 87 km/t, 89 km/t og 103 km/t. I tillegg fikk 15 andre bilførere forenklet forelegg for fart.

Ved 5-tiden i natt, fikk politiet melding fra Birkenes, om at det har vært en fest på en privat adresse. Som endte opp med at huseier vil få en utrolig krevende opprydningsjobb.

– Det er tømt et pulverapparat i boligen. Eier vurdere å anmelde forholdet, kan operasjonsleder Eyvind Formo berette.