På grånn av væromslaget meldes det om meget glatte veier langs kysten. Politiet anmoder folk som skal ut om å være forsiktig, det gjelder både gående, syklende og kjørende. Avpasse farten og sko seg etter forholdene, skriver Stausland.

Sommerdekk og nachspiel

Andre steder i distriktet har det vært litt mer for lovens lange arm å ta tak i. I både Tvedestrand og Kristiansand var utelivsproblematikk i form av beruselse og klammeri nøkkelord, men i Mandal måtte politiet bistå på et litt uvanlig oppdrag.

Mandal:

Kl. 0444: Full mann som banker på døra til melder i området Oksevollen, politiet har vært på stedet, mannen skulle på nachspiel og fant ved hjelp av patruljen fram til riktig adresse.

Og i Farsund stoppet politiet en fører som manglet både gyldig førerkort og sommerdekk.

Farsund

Kl. 0425 Patruljen stoppet en bil som kjørte på sommerdekk, fører har ikke gyldig førerkort, sak opprettet. Forholdet fant sted i Lyngdalsveien i nærheten av Udestad. Fører er avhørt og har erkjent forholdet.

Klammeri og trafikkulykke

Lillesand

Kl. 0251: Trafikkulykke i Steinsåstunnelen, personbil kjørt i tunnelveggen i vestgående retning – fører skal være ute av bilen, uvisst om det er personskade. Fører kjørt legevakten for sjekk. Tunnelen var stengt en periode.

Uklart hendelsesforløp, fører er ikke avhørt.

Kristiansand

Kl. 2236 Politiet innbringer en person til arrest, mannen har ikke etterkommet pålegg om å forlate byen, anmeldes.

Kl. 2326 Kranglete og beruset gjest på utested i sentrum, politiet innbringer er meget beruset mann til arresten. Anmeldes for ordensforstyrrelser.

Kl. 0022: Patruljen kommer over en beruset kvinne som opplyser å ha blitt slått, uklart hva som har skjedd, kvinnen ble tatt med til legevakt for sjekk, uvisst om det kommer anmeldelse. En person bortvist fra stedet.