Det er Agder politidistrikt som melder om dette på X. De kommer med den første meldingen klokka 02.15. Der skriver de at de har fått melding om at det er krangel og tilløp til slagsmål ved et spisested i sentrum av Grimstad. Politiet har så vært på stedet her, og det er ingen alvorlig personskade å se.

– Mulig at en person skal være slått til. Partene må eventuelt anmelde dette forholdet i ettertid, skriver de på X.

Ifølge operasjonsleder Audun Eide ved Agder politidistrikt var det ikke noen pågående slåssing da politiet ankom stedet, men at det kan se ut som det har vært noe slåssing der. Det var til sammen fem personer som var involvert i denne hendelsen, alle menn i begynnelsen av 20-årene og alle lokale.

Ny slåssing

Og mens politiet holder på med dette oppdraget, blir de omprioritert til et annet og nytt oppdrag et annet sted i sentrum av Grimstad.

For bare fem minutter etterpå, klokka 02.20, smeller det igjen i Grimstad. Da får de en ny melding om krangel og klammeri mellom flere personer i Storgaten i sentrum.

-Politiet har vært på stedet, og det er uoversiktlig hva som har skjedd. Ingen som er meldt skadet. En skal ha blitt slått og en som ikke var involvert, har blitt dyttet og fått en skade i en fot, skriver de først på X.

Ifølge operasjonsleder Eide dreier denne saken seg om to menn som krangler om en dame.

– Det blir meldt om slåssing på stedet, i Storgaten, og den ene patruljen som allerede er på stedet, ber om bistand fra en patrulje til, forteller han til Adressa.

Utenforstående blir skadet

Det viser seg først at ingen er skadet på stedet, og at politiet får kontroll på stedet. Men så har en utenforstående kommet til og blandet seg inn i forholdet.

– Vedkommende fikk så en skade i et kne og ble kjørt vekk av ambulansen til legevakta, forteller Eide til Adressa.

I en ny melding på X oppdaterer politiet meldingen med at noen personer ble bortvist fra sentrum for resten av natta etter denne hendelsen. Ifølge operasjonslederen var det tre/fire personer involvert i denne hendelsen. Alle var også her menn, i begynnelsen av 20-årene og lokale. Politiet opprettet også en undersøkelsessak på forholdet for å se over helga om dette er noe som skal følges opp videre.

– Det er typisk vanskelig å vite hva som har skjedd i en slik sak, sier operasjonsleder Eide til Adressa.

Mye fyll

Utover dette har det det også vært mange andre hendelser i politidistriktet med blant annet mye fyll og slagsmål. I Arendal ble en mann anmeldt for kjøring med bil i påvirket tilstand.

Og i Flekkefjord måtte politiet ved midnatt rykke ut etter at de fikk melding om en mann som gikk og skrek. Han gikk blant annet inn i en garasje og opp på en veranda.

– Forstyrrer ro og orden i området og nattero. Politiet har tatt kontroll på mannen. Han kjøres til arresten i Kristiansand, skriver politiet på X.

Klokka 01.45 ble tre menn bortvist fra sentrum av Kristiansand. De hadde tatt seg inn på et utested uten å ha fått lov av vaktene.

Kun 10 minutter senere ble en beruset mann bortvist fra sentrum av Tvedestrand etter å ha kranglet med andre gjester på et utested.

Slo til en annen

Politiet måtte også klokka 02.05 sette en mann i arresten i Arendal etter å ha vært involvert i en krangel med andre personer i sentrum. Han skal blant annet ha slått til en annen uten at det pr. nå er meldt om noen skade. Mannen ble uansett anmeldt for ordensforstyrrelse.

Og litt senere samme natt, klokka 03.20, ble en mann anmeldt for urinering på offentlig sted i Arendal sentrum.

I Kristiansand måtte politiet plukke ut en mann fra et toalett på et utested i sentrum som vedkommende hadde sovnet på. Politiet fikk mannen ut fra toalettet slik at utestedet kunne stenge for natta.

Også i Arendal måtte politiet klokka 03.30 vekke en beruset mann som sov. Han ble innbrakt til arresten da han ikke kunne ta vare på seg selv.

Ødela julepynt

I Tvedestrand var det noen som hadde fått det for seg at de skulle utføre skadeverk på julepynt og belysning i sentrum av Tvedestrand. Politiet fikk etter hvert melding om dette, og fikk sjekket stedet. De kunne da slå fast at det blant annet var revet ned noen trær med LED-belysning.

– Ingen er mistenkt for forholdet. Om noen har bilder eller video, ta kontakt med politiet, oppfordrer de på X.

På morgenkvisten lørdag, klokka 06.42, får politiet melding om en beruset mann som forstyrrer ro og orden på Kongshavn utenfor Arendal. Han skal blant annet ha sparket i et postkassestativ.

– Det er uvisst om det har oppstått noe skade her. Politiet kom i kontakt med mannen og kjører ham hjem, skriver de på X.

Melding om svindel

Og lørdags morgen får også Agder politidistrikt melding om flere personer som blir oppringt fra ulike kortselskap der man blir oppfordret til å oppgi bankopplysninger for å unngå å bli svindlet.

– Dette er forsøk på bedrageri. Ikke utlever slike opplysninger, advarer politiet på X.