– I akkurat Grimstad har det ikke skjedd spesielt mye natt til lørdag. I resten av Agder har det vært det jeg vil kalle for en ganske normal lørdagsnatt i februar. I de større byene har det vært litt ordensforstyrrelser, men ikke noe utover det normale, forteller oppdragsleder i politiet, Vegard Heyn.

– Til tross for kulden trekker folk til byen. Det har ikke vært helt full pakke, men ifølge patruljene har det vært folksomt. Totalt har to personer blitt innbrakt til arrest etter ordensmessige forstyrrelser. Det er ikke så mye, men helt normalt på en natt til lørdag i februar, avslutter oppdragslederen.

Hendelser fra politiloggen

Kristiansand, klokken 23.25: Melding til politiet om at en hund har bitt etter flere personer ved Nedre Torv Markens gate. Politiet har kontakt med hundeeier på stedet. Hunden er tatt i beslag. Ingen personer er skadet. Politiet oppretter sak på forholdet.

Arendal, klokken 01.00: Kvinne anmeldt for kjøring med bil i påvirket tilstand på E18.

Tvedestrand, klokken 01.10: Melding om bil som kjører uaktsomt i sentrum. Skal ha sprutet vann fra vannpytt på en person og kjørt inn i en snøfonn. Politiet har stanset bilen og oppretter sak på forholdet.

Kristiansand, klokken 02.19: Mann som tidligere i natt var bortvist fra sentrum ble observert igjen. Innbrakt til politiet og anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg.

Åmli, klokken 02.43: Melding om et branntilløp i en Åmli barnehage. Det er kontroll på brannen. Brannvesenet er på stedet. Politiet er på vei til stedet for å undersøke forholdet.

Det har brent i en fyrkjele til oppvarming av vann. Noe sot på stedet. Ukjent brannårsak. Politiet oppretter sak på forholdet.

Mandal, klokken 05.08: Melding til Politiet om en sort og hvit Border Collie som løper rundt på Vestnes i Mandal. Hunden fremstår rolig og grei. Til info dersom noen savner hunden sin.

Kristiansand, klokken 05.35: Melding om innbrudd på Samfundet skole. En person sett når han stakk fra stedet. Politiet har vært på stedet. Uvisst om noe er stjålet. Opprettes sak på forholdet.