Dette viser loggen fra Agder politidistrikt på Twitter. I Grimstad startet det ved at en mann måtte innbringes i arresten for ikke å ha etterkommet politiets pålegg. Deretter ble det opprettet en sak på forholdet.

En mann ble også bortvist fra sentrum for resten av natten etter å ha oppført seg ufint mot vakter ved et utested.

Og på morgenkvisten tidlig søndag morgen måtte politiet reise ut på en privat adresse for å få dempet høy musikk. Dette ble gjort i form av et pålegg som ble gitt.

Bortvist

Men det var ikke bare dette politiet hadde å jobbe med denne kvelden og natten. Det startet i Kristiansand lørdag kveld med at en mann ble bortvist fra sentrum for resten av natten etter å ha blandet seg inn i og forstyrret politiets arbeid.

Kort tid etterpå måtte flere politipatruljer bistå for å få kontroll på to personer som var innblandet i et slagsmål. Begge ble så bortvist fra sentrum for resten av natten.

I Vågsbygd i Kristiansand ble en mann mistenkt for å kjøre i påvirket tilstand og uten gyldig førerkort i løpet av natten. Han ble så tatt med til legevakten for å avgi blodprøve. Deretter ble sak opprettet.

Trafikkulykke

I Vennesla måtte nødetatene rykke ut etter at de hadde fått melding om en trafikkulykke ved Grovane. Det var snakk om at en enslig bil hadde kjørt ut av veien.

Da meldingen kom inn, var det ikke snakk om at noen personer var fastklemte, og da nødetatene var kommet fram, ble to personer undersøkt av helsepersonell på stedet.

– De to involverte i ulykken kjøres til sykehus for videre undersøkelser. Bilberging er rekvirert og på vei. Politiet oppretter sak på forholdet, avsluttet politiet denne meldingen på Twitter.

I Flekkefjord måtte en politipatrulje få kontroll på to personer som hadde vært innblandet i en slåsskamp. Begge ble kjørt til legevakten for en sjekk.

Kjørte påvirket

Hovden ble en mann mistenkt for å kjøre i påvirket tilstand og uten gyldig førerkort. Han ble deretter tatt med til legevakten for å avgi nødvendige prøver. Sak ble også opprettet.

Politiet i Arendal anmeldte en mann for ordensforstyrrelser etter å ha oppført seg ufint og kranglete mot andre personer i køen utenfor et utested. Han ble deretter tatt med til arresten.

I Kristiansand ble også en annen mann tatt med inn til arresten i løpet av natten etter at han ikke ville etterkomme politiets pålegg. Deretter ble sak opprettet.

Slåssing

En mann ble også tatt med inn til arresten i Arendal til arresten og anmeldt for ordensforstyrrelser etter å ha vært i klammeri med vekter ved et utested.

I Kristiansand måtte flere politipatruljer rykke ut til Dronningensgate etter melding om slåssing her. Patruljene fikk etter hvert kontroll på situasjonen. En person ble kjørt til legevakten for en sjekk, mens en av de andre involverte ble bortvist fra sentrum for resten av natten.

Brann i enebolig

I Vennesla brant det også i løpet av natten. Politiet fikk melding om brann i en enebolig her, men det var ikke snakk om at noen av beboerne var skadet. Disse hadde nemlig fått kommet seg ut av huset.

Nødetatene rykket ut, men etter en stund ble det klart at huset kom til å brenne ned. Det var på dette tidspunktet heller ikke fare for at brannen ville spre seg til andre nabohus.

– Brannvesenet vil drive etterslukking i flere timer fremover. Politiet har foretatt avhør på stedet og oppretter sak på forholdet. Åstedet vil bli undersøkt senere, skriver politiet på Twitter.

På riksvei 9 i Valle ble en bilfører anmeldt for å kjøre uten gyldig førerkort i løpet av natten.