Dette går fram av en melding fra Agder politidistrikt på Twitter. Der står det at i forbindelse med et tyveri av en scooter ble en politipatrulje truet med kniv av en mann.

– Rett før midnatt fikk vi melding om at en scooter hadde blitt stjålet. Den ble funnet senere. En patrulje kom i kontakt med mannen, og da ble det dratt fram en kniv, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Arve Myklebust, til Fædrelandsvennen.

Han forteller videre at mannen stakk fra steder til fots og mot E39. Der sto det en bil og ventet med en kvinne inni bilen.

– Deretter ble det en forfølgelse på E39, og det kom en ny patrulje. Det ble så lagt ut en spikermatte som resulterte i at ett eller flere dekk punkterte, men bilen kjørte bare videre, sier Myklebust til avisen.

Bilen ble senere funnet igjen på Kvås.

Ingen skal ha blitt skadet under hendelsen, og politiet oppretter sak på forholdet.

Ellers har det vært stille og rolig i politidistriktet, og ifølge operasjonsleder har det ikke vært noen hendelser i Grimstad natt til torsdag. Heller ikke med russen. Det eneste politiet fikk melding om fra dem natt til torsdag, var i Tvedestrand. Der ble det meldt om støy, men disse var vekk da politiet kom til stedet.