– Politiet i Agder vil starte søk etter 54 år gamle Christian Oleg Horge fra Kragerø, melder Agder politidistrikt på sine nettsider. Siste sikre observasjon av savnede var på Prestholt, like nord for Lillesand sentrum 8. desember i fjor.

Horge ble meldt savnet av familien sin 7. januar i år. Det var Sør-Øst politidistrikt som først hadde saken, men den ble overført til Agder. Etter hva Adressa kjenner til, er det familie og pårørende som har hengt opp savnet-lappene.

Søk

– Politiet i Agder har allerede foretatt omfattende etterforskningsskritt i saken, uten at jeg ønsker å utdype hva vi har gjort. Vårt absolutte mål er å finne svar på hva som har skjedd med savnede, sier politiadvokat Kine Wesseltoft i Agder politidistrikt.

– Politiet vil kommende torsdag starte søk etter den savnede i nærheten av der han sist er blitt observert. Vi arbeider nå med å organisere søket i samarbeid med frivillige organisasjoner. Samtidig ber vi folk som bor på Prestholt og i området rundt om å undersøke uthus og lignende, sier Wesseltoft.

Ber om tips

– Den savnede har en viss tilknytning til steder i Agder, uten at jeg ønsker å gå nærmere inn på det. Vi holder alle muligheter åpne for hva som kan ha skjedd med den savnede og arbeider ut fra ulike hypoteser. Horge har også tidligere vært borte fra familien, men ikke så lenge som nå, sier Wesseltoft.

– Til tross for de undersøkelsene vi har gjort så langt, er savnede fortsatt ikke funnet. Vi går derfor nå ut med navn og bilde og ber om at innbyggere som kan ha sett han eller som kan ha opplysninger knyttet til ham, om å kontakte politiet på 02800 eller gå inn på politiet.no og tipse der, sier Wesseltoft.

Savnede kan ha på seg sort bukse, sort jakke med grå hette og mørk lue med hvit stjerne. Familien til savnede er orientert om at politiet går ut med denne informasjonen nå.