– Det har vært en natt til lørdag på det jevne. Vi har hatt patruljer ute i Grimstad, som i de fleste bysentrene. Det har vært mye folk ute på byen generelt sett i distriktet, sier operasjonsleder Miriam Stausland til Adressa lørdag morgen.

Hun opplyser at det har ikke vært noen oppdrag lokalt i Grimstad.

Ro og orden

Det er registrert ordensforstyrrelser i Arendal, Kristiansand, Flekkefjord og Farsund.

I Arendal sentrum ble en person innbragt til arresten etter at vedkommende nektet å oppgi personalia til politiet.

I Tollbodgata i Kristiansand ble en person anmeldt for urinering på offentlig sted. Også i Flekkefjord sentrum ble en person anmeldt for det samme forholdet, mens en annen person ble bortvist fra sentrum etter ufin oppførsel.

I Farsund tok politiet kontroll på en person som plaget andre gjester på et utested. Vedkommende nektet å forlate utestedet.

Stjal bankterminal

Like før midnatt ble det meldt om en stjålet bankterminal fra et utested i Rådhusgata i Kristiansand.

– Gjerningspersonen er forsvunnet fra stedet. Politiet er på vei til stedet for å gjøre undersøkelser, står det i politiloggen.

Skadeverk i Sørlandsparken

Kort tid senere meldes det om skade på port som tilhører en bedrift i Sørlandsparken.

– Bil har kjørt i en port tilhørende en bedrift i Sørlandsparken, porten er skadet og bilen har forsvunnet fra stedet. Politiet er på vei til stedet for å undersøke forholdet.

I en oppdatering opplyser politiet at det opprettes sak.

Kjørte inn i en lyktestolpe

Det er registrert to trafikale hendelser i politidistriktet. Den ene på Bjørndalssletta i Kristiansand.

– Politiet kom over en bil som har kjørt inn i en lyktestolpe ved avkjøringen fra E18 ved Oddemarka. Det er litt glass i veibanen, stolpen ligger ikke til hinder for trafikken. Vegtrafikksentralen er varslet, skriver operasjonsleder i politiloggen klokken 00.47 natt til lørdag.

Nektet å stoppe

En bilfører nektet å stoppe i en kontroll i Lyngdal.

– Politiet opptok forfølgelse av en bil som nektet å stoppe for kontroll i Lyngdal. Bilen stanset på Oftebro, fører anmeldes for kjøring i påvirket tilstand, samt kjøring uten gyldig førerkort. Hendelsen ble registrert like før klokken 02.

Pågrepet for bæring av kniv

Grytidlig lørdag, like over klokken 5, kom det inn en melding om mulig innbrudd i en bedrift på Grim i Kristiansand.

– Politiet påtraff to personer på stedet. Ikke avdekket innbrudd, en person pågrepet for besittelse av narkotika og bæring av kniv på offentlig sted, står det.

Innbrudd i leilighet

Avslutningsvis ble det sent fredag kveld meldt om et innbrudd i en leilighet i Lindesnes.

– Det har vært innbrudd i en leilighet på Malmø, uvisst om noe er stjålet. Politiet er på vei til stedet for å gjøre undersøkelser.