Det har vært en ny natt med mange oppdrag for politiet, og der fyll har vært involvert i mange av dem. Det har også vært trafikkulykke,

Også i Grimstad måtte politiet ta seg av en hendelse natt til søndag. Den skjedde klokka 01.58 i sentrum. Da var det en mann som ikke hadde klart å følge politiets pålegg og ble innbrakt til arresten for dette. Han hadde vært involvert i et slagsmål, skriver Agder politidistrikt i loggen på X.

Trafikkulykke

Utover dette har det også vært andre oppdrag politiet har måttet ta seg av. Rett etter midnatt kom det inn melding om en trafikkulykke i Borkedalen i Lillesand. Der var det en bil skal var involvert. Da politiet fikk meldingen, var det med et ukjent skadeomfang.

Nødetatene reiste ut til stedet, og det viste seg at ulykken hadde skjedd på fylkesvei 420. En mann ble kjørt til sykehuset i Arendal med ambulanse. Deretter ble bilbergeren varslet. Den øvrige trafikken ble dirigert manuelt forbi ulykkesstedet til bilen var fjernet.

I den siste meldingen sin fra denne ulykken, skriver politiet på X at den mannlige bilføreren ble mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand, og at førerkortet derfor ble beslaglagt.

Promillekontroll

På Libru i Arendal hadde UP lørdag kveld stilt seg opp for en promillekontroll på Frolandsveien. Resultatet herfra ble at 57 biler ble kontrollerte, og at det ikke ble en eneste reaksjon.

I Kristiansand sentrum ble en mann innbrakt til politiet klokka 02.12. Han ble så anmeldt for å ha forstyrret ro og orden.

– Han hadde spyttet en annen person i ansiktet og slått til en kvinne som spiste noe nattmat, skiver politiet på X.

En time senere, klokka 03.12, også det i Kristiansand sentrum, fikk politiet melding om to menn som slåss.

– Politiet har snakket med partene. Ingen av dem ble skadet. Begge ble bortvist fra sentrum for resten av natta, skriver politiet på X.

Ny trafikkulykke

I Froland fikk politiet melding om en trafikkulykke på fylkesvei 42 rett før Blakstad.

– En bil skal ha kjørt ut i grøfta og veltet. Nødetatene på vei. Oppdateres, skrev politiet på X i natt.

Da politiet var kommet fram på stedet, viste det seg at det per da ikke var meldt om noen personskade. Det var imidlertid meget glatt på stedet, skriver politiet. Bilen ble deretter dyttet tilbake igjen på egne hjul.

I den siste oppdateringen herfra skriver politiet at de avslutter på stedet.

– Oppretter ikke sak på dette forholdet. Bilfører er sjekket ut av helse, skriver de.

Knust rute

Klokka 03.35 kom politiet i Kristiansand over en mann som tidligere på natta var bortvist fra sentrum.

– Han blir anmeldt for å ikke å ha etterkommet politiets pålegg, skriver de på X.

I Risør fikk politiet melding klokka 03.48 om at det var knust en rute på Risør ungdomsskole.

– Politiet har vært i kontakt med vedkommende som har gjort dette. Det opprettes sak på skadeverk og følges opp videre med foresatte, skriver de på X.

Isras

Og til slutt fikk politiet klokka 04.40 melding fra Kvinesdal om at det var gått et isras på Angholmsveien langs Fedafjorden.

– Vegtrafikksentralen er varslet og sørger for opprydding, skriver politiet på X.